HTTP/:;Irinamateias.ro

16.07.2010

Rinichii si alimentele

Rinichi   8. Sfecla roşie.  Stimulează arderile celulare.
9. Vişinele.
 Conţin potasiu, substanţă pe care rinichii "se luptă" să o elimine din sânge, când e în exces.
10. Castravetele.
 Are multă apă şi stimulează activitatea rinichilor.
11. Ţelina.
 Protejează rinichii de viruşi.
12. Varza roşie.

Aminoacizii şi proteinele sale acţionează ca un filtru pentru rinichi.
13. Gulia.

Vitamina C protejează celulele renale, iar fierul şi fosforul energizează.
14. Ridichea neagră.
 Are proprietăţi de antibiotice naturale.
15. Varza murată.
 Detoxifică întregul organism.
16. Hrişca.
 În medicina complementară, e folosită ca produs dietetic în cazul bolilor de rinichi şi în diabet.
E eficientă dacă suferiţi de hipertensiune arterială.
17. Pătrunjelul.

Deţine combinaţia ideală de minerale pentru a curăţa rinichii.   

Niciun comentariu: