05.12.2009

Responsabilitati-"viata de zi cu zi"

Aici gasiti comori de idei pentru suflet:
http://www.misiune.ro/resurse-crestine/meditatii-crestine/6-decembrie.html"Sfîrsitul tuturor lucrurilor este aproape. Fiti întelepti dar, si vegheati în vederea rugaciunii.” 1 Petru 4:7

În ultimele zile am vorbit despre zilele din urma. În vreme ce privesti si astepti venirea Domnului Isus Hristos, vreau sa îti las patru responsabilitati pe care le consider necesare vietii de zi cu zi.

Prima responsabilitate este rugaciunea. Este timpul pentru rugaciuni sincere. Roaga-te pentru tine, pentru familia ta, pentru lucrarea lui Dumnezeu. Fa din rugaciune o parte componenta a fiecarei zile.

A doua responsabilitate este credinciosia. Trebuie sa fim credinciosi Domnului si Bisericii Sale. Fa un obicei din a face parte dintr-un grup de studiu biblic, din a fi prezent mereu la biserica, din a-ti folosi darurile spirituale pentru a servi altora si din a-i încuraja pe ceilalti credinciosi de lînga tine.

A treia responsabilitate reprezinta asemanarea cu Dumnezeu. Sa nu-ti fie rusine sa traiesti plin de curaj si curatie pentru Domnul Isus Hristos. Lasa lumina ta sa straluceasca puternic zi de zi, pentru ca astfel umblarea ta sa corespunda vorbirii tale.

A patra responsabilitate este pregatirea. Însusi Domnul Isus Hristos ne-a spus sa fim pregatiti si atenti în zilele din urma. Îndreapta-ti ochii spre Dumnezeu în fiecare zi. Traieste în lumina realitatii - ca El vine în curînd.

Atît cît înca îti este dat sa mai traiesti aici, înca nu este tîrziu sa îti dedici viata Domnului. Traieste în lumina acestor patru atribute spirituale si transforma-le în prioritatile vietii tale.

ÎN ACESTE ZILE CRITICE DUMNEZEU NE CERE SA NE RUGAM, SA FIM CREDINCIOSI, SA NE ASEMANAM CU EL SI SA FIM PREGATITI!"

Zi de zi-Nicu Wagner


"Isus este Domnul meu".

Maranatha

Maranatha! Vino, Doamne!


Publicat de mytreasure777

04.12.2009

O femeie puternica

Am primit un pps de la Cornelia, din care va redau cateva ganduri despre "femeia puternica".

"O femeie puternica:
-intelege ca greselile pot fi si binecuvantari de la Dumnezeu si le valorifica,
-stie ca Dumnezeu o va prinde, daca va cadea,
-are o atitudine gratioasa."

"In seninatate si incredere va fi taria voastra"
               Isaia-30:15 b