06.12.2012

Bârfe - "Suleyman Magnificul"

Barfe


Hurrem din "Suleyman Magnificul": "Nu i-am spart casa colegului meu din film si nici nu sunt lesbiana" Au existat zvonuri potrivit carora Meryem Uzerli, in varsta de 29 de ani, ar fi fost amanta lui Halit Ergenc, cel care il joace pe sultanul Suleyman, iar cand a aflat sotia lui ar fi facut mare scandal chiar pe platouri. De asemenea, s-a mai scris despre ea ca ar avea alte orientari sexuale. "Hurrem" a dezmintit ce s-a spus despre ea si a anuntat ca in 2013 se marita. Ea se iubeste cu un om de afaceri si isi face planuri si sa ramana insarcinata in curand. "S-a spus despre mine că i-am spart casa colegului meu, Halit Ergenç (interpretul lui Suleyman Magnificul), că am avut o relaţie cu el. Sunt nişte minciuni. Oamenii confundă ce se întâmplă în film cu realitatea şi asta nu e bine. Pe urmă, s-a afirmat că sunt lesbiană sau că îmi caut iubit printre colegii actori. Niciunul dintre lucrurile acestea nu este adevărat", a declarat Meryem Uzerli, citata de protvmagazin.ro."

Oras european

04.12.2012

Spune-I Lui Isus - Carmen Prodan


Obicei vechi- "sarbatoarea varsatului"

"Un obicei, oracular, la început de decembrie, păstrat până astăzi în multe sate hunedorene era acela al previziunii vremii în anul viitor. Astfel se puneau în apă crengi de măr, păr şi vişin şi se lăsau până  la Babe (martie); dacă ramurile înfloreau era semn că vremea în anul ce vine va fi frumoasă şi recoltele bune, iar de nu înfloreau anul va fi secetos şi rău."
Mai multe:AICI

Sfaturi de urmat-in bucatarie

Pentru cei carora va place sa stati mai mult in bucatarie si sa mancati sanatos, am gasit aceste sfaturi utile, adunate de pe unde s-a putut.
Nu am avut rabdare sa aprofundez, dar mi-am salvat linkul si vi-l ofer si voua.
http://misflorentina.blogspot.ro/p/utile.html