24.06.2010

La voia impulsurilor...

Cand ne lasam manati de impulsurile necontrolate din noi, sfarsim ca un detinut dintr-o inchisoare franceza, care, pentru un lucru de nimic- o cearta banala-, a ajuns sa-si omoare colegul de celula, si sa-i manance o bucata din plăman. Crud, la inceput, apoi, restul, pregatit pe un reşou.
Doamne, fereste-ne de astfel de impulsuri, si ajuta-ne sa ne stapanim, pentru a nu degenera certurile noastre in ceva ireparabil!

Luminita...

Cand ma uit la aceasta imagine, mi se pare ca zaresc "luminita de la capatul tunelului". In realitate, este lumina filtrata prin geamul de la coridorul meu de la tara...

Al doilea premiu

Mai, sa fie ! Azi am primit al doilea premiu, unul era de la un baiat, si acesta este de la Viorica, si ma grabesc sa mi-l postez.
Multumesc, draga mea!

Ciocolata si inima

Cum imi place foarte mult ciocolata, m-am bucurat cand am gasit aceasta specificare:


"Consumata in cantitati mici, ciocolata scade tensiunea si reduce riscul aparitiei bolilor cardiace. Aceasta este concluzia unui studiu realizat de cercetatorii de la centrul National de Nutritie Umana din Nuthetal, Germania, publicat de revista “European Heart Journal”.

Premiu



Tudor m-a premiat. Ii multumesc mult!

23.06.2010

O iubire obsesiva, in film

Va recunosteam ca, in ultimul timp, urmaresc cu placere filmele turcesti.
Din filmul "Tradare in familie", am observat ca o iubire bolnavicioasa, obsesiva nu duce la nimic bun, ci face rau atat persoanei iubite cat si celei care sufera de acest sentiment maladiv.
Din nefericire, acest lucru il observam, in ultimul timp, si la romanii nostri dragi, care-si omoara persoanele dragi, din prea multa iubire.