04.01.2018

Un interviu cu Kivanc Tatlitug


 1. INTERVIUL LUI KIVANC TATLITUG
  R.In ce perioada a vietii tale esti?
  K.T. Sunt in etapa de maturitate a vietii mele, mai bine zis sunt in etapa de inceput de descoperire a maturitatii. Trebuie sa stim cand sa ne oprim, Incerc cat de bine pot sa fac acest lucru privind din afara stirile legate de domeniul meu.
  R. Imagineaza-ti ca ai 45 de ani, care este primul lucru care iti vine in minte?
  K.T. La 45 de ani voi continua sa lucrez, probabil voi fi un om cu familie, cu copil, care are nevoie de protectie. Este insa cam mult pana atunci ca sa pot prevedea tot.
  R. Unui tanar care are azi 20 de ani ce sfat i-ai da, incotro sa o apuce legat de viitorul lui?
  K.T. Sa faca ce vrea, sa nu renunte la nimic. Tot ce iti iese in cale este bine venit.
  R. Esti ambitios?
  K.T. Nu sunt. Cred ca prea multa ambitie strica relatia dintre oameni. Poti realiza multe cu mai putin. Sa-mi petrec timpul cu 3-4 prieteni in padure, sa calaresc, sunt momentele cele mai fericite pentru mine. Popularitatea sau banii nu aduc fericire. Nu am fost niciodata lacom si nici nu voi fi. Pot pleca si lasa totul acolo unde se afla. Multumesc lui Dumnezeu sunt sanatos. Sunt foarte fericit. Dar pacea si fericirea mea nu se datoreaza banilor castigati. Motivatia si pacea interna nu vin de la bani. Daca legaturile de familie sunt puternice atunci vine si pacea si ai o viata implinita.
  R. Cand te intorci pe micile ecrane?
  K.T. Am in vedere un nou serial produs de Kerem Çatay, probabil anul viitor si in afara de asta unu sau doua filme. Sunt incantat de libertatea mea si vreau ca cel mai mult timp sa il petrec alaturi de familia mea. Am facut ce am vrut si daca ceva nu imi place sa-i pot intoarce spatele. Imi place profesia mea si mereu mi-am imbunatatit abilitatile. Intamplator am ajuns actor, nu m-am gandit inainte la asta. Am avut nevoie de bani si am jucat si mi-a placut. Am invatat lucrurile de baza despre actorie. Am scris si scenarii si vreau sa realizez un proiect dupa acesta. Daca este cazul sa renunt la aceasta meserie o voi face la momentul potrivit.

02.01.2018

Un avion s-a prabusit

Dependenta de...dulciuri • Fara carne, as putea trai o vesnicie, dar, fara dulciuri, nu.

  Sunt dependenta de ele si salivez doar cand le vad.

  Asa ca, nu-i mai condamn pe cei care nu se pot lasa de tigari, bautura, droguri. Ii inteleg.

Nu urasc

"Nu sunt capabilă să urăsc! O spun cu toată sinceritatea, avându-l ca martor pe Dumnezeu. Oricât de mult mi-ar greşi un om, nu pot să îl urăsc. Dincolo de orgoliul meu lezat de nedreptatea pe care cineva mi-o face, există un raţionament puternic, poate naiv, care îmi spune că noi, oamenii, nu ne naştem răi. Ne naştem puri, buni şi plini de iubire, dar experienţele trăite pe parcursul vieţii ne înrăiesc. Depinde de puterea fiecăruia de a depăşi necazurile... Pe unii necazurile îi fac slabi, pe alţii îi fac puternici. Nu pot să urăsc, fiindcă eu cred că răutatea oamenilor ascunde suferinţe proprii, neâmpliniri şi dezamăgiri... Dacă nu laşi orgoliul să decidă sentimentele pentru un om şi laşi bunătatea să facă asta, te vei bucura de fericirea celor care te-au nedreptăţit. Orgoliul va spune că aceştia nu merită fericirea, dar bunătatea te va ajuta să vezi lucrurile dintr-o altă perspectivă... Nefericirea celor care ne-au făcut rău nu ne face dreptate , nu ne alină durerile, nu schimbă trecutul..."
Am gasit cele de mai sus pe o postare de pe FB. Nu a dat sursa, am vazut doar ghilimelele.

01.01.2018

Iubire ascunsa

https://serialeturcestitv.wordpress.com/alte-seriale/iubire-asunsa/
Mi-a placut mult acest film. Mi-as dori sa fie reprogramat.

AMESTECATE-DISA: Cea mai noua fobie

AMESTECATE-DISA: Cea mai noua fobie

Simona Halep, la Shenzhen

La inceput de an, gandurile altora

http://maiexistaosansa.blogspot.ro/2017/01/unul-din-cei-10.html

Interzicerea avortului in cazul sindromului Down, in statul Ohio