03.04.2014

"Pe urmele lui Suleyman Magnificul"

Poveste de familie-ep. 101, 102, 103- joi si vineri, pe Kanal D

Foarte vizionat acest film. Pacat ca trebuie sa ma trezesc la ora 06 pentru a-l vedea.

ep. 102 ep. 103

Iubirea lui Dumnezeu

Iubirea lui Dumnezeu este ca un ocean, îi poți vedea începutul dar nu și  sfârsitul.
În momentele fericite iubește-L  pe Dumnezeu!

 În momentele dificile caută-L pe  Dumnezeu! În momentele de liniște  adoră-L pe  Dumnezeu! 


În momentele dureroase ai încredere  în Dumnezeu!

 În toate momentele multumește-I  lui Dumnezeu!

 Când Iisus a murit pe cruce, El se gândea și la  tine!


De pe mail

02.04.2014

Tratament pentru cancer


CANCERUL - O BOALA CARE SE POATE TRATA
Astazi vom imparti un mesaj postat de o doamna pe o retea de socializare, unde ne dezvaluie adevaruri "miraculoase" de tratare a cancerului. Este o relatare, rolul nostru de a impartasi acest mesaj e doar de informare,atat. Concluziile, parerile si teoriile privind aceasta metoda naturista consideram ca totusi trebuie discutate cu specialistii in domeniu. 
“ Știu că un cunoscut profesor universitar care se ocupă de bolnavii de rinichi din Cluj i-a recomandat unei prietene să bea în fiecaredimineață,pe stomacul gol, câte un pahar de apă cu o linguriță de bicarbonat de sodiu într-o zi și un pahar de apă cu zeama de la o lămâie în cealaltă zi, tratatmentul fiind continuat zilnic, alternativ, timp de o lună de zile. Prietena mea a scăpat de cancerul de la rinichi și acum își menține starea de sănătate fiind atentă la apa și mâncarea ce o consumă. (Din păcate mâncarea din zilele noastre este otrăvită cu tot felul de chimicale(E-uri, conservanți, coloranți) care sunt foarte cancerigeni. Aproape că nu poți găsi mâncare fără aceste otrăvuri... care ne înșeală papilele gustative și ne îmbolnăvesc zi de zi pe noi și pe copiii noștri. Nu cred că marii fabricanți de mâncare au curajul să-și consume produsele acestea otrăvite cu bună știință...) Când eram mici părinții ne dădeau să bem un pahar de apă cu bicarbonat de sodiu când aveam probleme cu digestia sau ne puneau să facem gargară cu apă cu bicarbonat de sodiu când aveam limba albă(de la candida albicans) sau afte bucale și toate treceau ca prin minune... 
Lămâia (Citrus limonum Risso, Citrus limon (L) Burm, Citrus medica) este un produs miraculos pentru a ucide celulele canceroase. Este de 10.000 mai eficient decât chimioterapia. De ce nu am aflat de asta? Fiindcă există organizaţii interesate să găsească o versiune sintetică, care să le permită să obţină câştiguri fabuloase. Aşa că, de acum înainte poţi să ajuţi un prieten care are nevoie, spunându-i că este favorabil să bea lămâie cu bicarbonat ca să prevină boala. Gustul este agreabil şi bineînţeles nu produce efectele oribile ale chimioptrapiei. Şi dacă ai posibilitatea, plantează un lămâi (copac) în curtea sau în grădina ta. Toate părţile sunt utile. Prima dată când vrei să bei un suc, cere-l din lămâie naturală, fără conservanţi. Câte persoane mor în timp ce acest secret a fost păstrat ca să nu pună în pericol profiturile multimilionare ale marilor corporaţii? Aşa cum se ştie lămâiul arbore este mic. Nu ocupă mult loc, este cunoscut cu numele de limonero, lămâi, lima. Fructul este un citric. Pulpa se poate mânca ca atare sau se foloseşte în mod normal la băuturi, şerbet, dulciuri. Interesul pentru această plantă se datorează puternicelor sale efecte anti-cancerigene. Deşi i se atribuie mult mai multe proprietăţi, cea mai interesantă este aceea de a avea efect asupra chisturilor şi tumorilor. Această plantă este un remediu împotriva cancerului verificată în toate felurile de cancer. Bicarbonatul schimbă PH-ul corpului, şi se afirmă că este de mare folos în toate felurile de cancer (notă: cancerul este produs de o ciupercă numită Candida....şi se recomandă tratamentul cu bicarbonat împotriva bolii!) Este considerat că un agent anti-microbian cu spectru larg împotriva infecţiilor bacteriene şi ciupercilor care trăiesc în mediu acid, dar adăugând bicarbonatul în limonadă se schimbă PH-ul organismului; este eficient împotriva paraziţilor interni, viermilor, reglează tensiunea arterială mare şi este antidepresiv, combate tensiunea şi tulburările nervoase. Sursa acestei informaţii este fascinantă. Provine de la cei mai mari fabricanţi de medicamente din lume, care afirmă că după mai mult de 20 probe de laborator, realizate începând din 1970 frotiurile au arătat că distruge celulele maligne în 12 tipuri de cancer, inclusiv cel de colon, de sân, de prostată, de plămân, de pancreas. Componentele acestui arbore au demnstrat că acţionează de 10.000 mai bine încetinind creşterea celulelor canceroase ca şi produsul Adriamycin, un drog chimioterapeutic, folosit în mod uzual. Şi ce este încă şi mai uimitor: acest tip de terapie cu extras de lămâie şi bicarbonat, distruge doar celulele maligne de cancer, neafectând celulele sănătoase.

01.04.2014

Tahicardia si cauzele care o determina

Tahicardia si cauzele care o determina
sSimptome de tahicardie:
  • Amețeală
  • Respirație rapidă
  • Ușoare dureri de cap
  • Puls rapid
  • Palpitații ale inimii
  • Dureri în piept
  • Leșin (sincopa)
  •  

Factori

Sunt mai mulți factori care pot cauza sau contribui la probleme cu sistemul electric al inimii. Acești factori includ:
  • Deteriorarea țesuturilor din cauza unei boli de inimă
  • Boala sau malformația congenitală a inimii
  • Hipertensiune arteriala
  • Fumat
  • Febră
  • Consumul excesiv de alcool
  • Consumul a prea multe băuturi cofeinizate
  • Efecte secundare ale medicamentelor
  • Abuzul de droguri cum ar fi cocaina
  • Dezechilibru de electroliți, minerale, substanțele necesare pentru efectuarea de impulsuri electrice
  • Tiroida hiperactivă (hipertiroidie)
  • Istoricul familial
  • Vârsta inaintata