21.08.2009

Timpul

De cateva zile sunt in pana de inspiratie. Am gasit acest comentariu pe blogul PE GINDURI, si mi-a placut cum concepe persoana mai jos mentionata, timpul.

AICISIACUMACOLOCURAND said...
CATEVA GANDURI personale:Un verset potrivit de cugetat :„În linişte şi odihnă va fi mântuirea voastră, în seninătate şi încredere va fi tăria voastră.” Isaia 30:15,,Liniste si odihna,seninatate si incredere''
Acestea ar trebui sa caracterizeze pe un om satul de zile. Ziua este o masura a timpului si timpul este caracterul pamantului si al vremelniciei noastre pe el.
Dincolo, nu mai este si nu va mai exista timp, caci va fi inghitit de vesnicie!
Daca am avea pe inima rascumpararea lui, nu omorarea lui, care duce la plictiseala si indiferenta -nu ma refer la nimeni personal aici, ci in mod general,-am pretui si secundele care ne stau in fata, pentru a ne implini mandatul de ambasadori ai Cerului, de martori ai invierii Lui:plangand cu cei ce plang, bucurandu-ne cu cei ce se bucura, iubind, ajutand, spaland piciorele fratilor nostri si rugandu-ne pentru cei pe care Dumnezeu i-a pus in jurul nostru: suflete pierdute, fie ca sunt rude, fie ca sunt prieteni sau vecini si colegi.
Timpul e cea mai pretioasa comoditate la ora aceasta, care nu se poate rascumpara in bani, nici cu aur, nici cu pietre scumpe, si ne este dat sa-l traim doar o data! Si nu oricum!
Eu, personal, care am fost de multe ori in pragul mortii, cand doctorii nu imi dadeau speranta sa mai traiesc, binecuvintez pe Domnul pentru fiecare zi, fiecare rasarit de soare!
Fiecare zi e o alta minune, un alt cadou asezat asa de frumos in coroana celor 65 de ani ai mei, si credeti-ma,viata mea nu e lipsita de stres, caci am cate o portie buna zilnica, si nu totdeauna stresuri pozitive!
Mereu ma gandesc la cuvintele Domnului Isus ,,Mare e secerisul si putini sant lucratorii'', si in fiecare zi, vad o noua sansa sa ma pocaiesc mai mult, sa cresc mai mult in cunoasterea Lui, sa lucrez mai mult in "Via" Lui, alaturi de alti seceratori, sa Il laud mai mult pentru Mila, Indurarea, Credinciosia si Bunatatea Lui, care se innoiesc in fiecare dimineata !
In fiecare zi, ma minunez de binecuvantarea Harului Lui Infinit si de gingasia atenta a dragostei Lui, de-a mai vedea cu ochii Lui ce comori de Slava prin Duhul Lui purtam in trupurile noastre, asa de firave si slabe, batrane si bolnavicioase, si gata sa cedeze mortii in fiecare clipa!
Gura noastra ar fi zilnic plina de cantari de lauda si preamarire la adresa unui Dumnezeu asa de minunat!
Virginia Brasov

18.08.2009

Cant pentru Tine-Andreea Popoi

Andreea Popoi – Cânt pentru Tine

Numai tu, Doamne, poţi viaţă să dai
presară peste mine flori de Rai
Să rodească peste mine jertfa din Golgota
Nimeni ca Tine n-a iubit mai mult
Ţi-ai dat viaţa pentru-ntreg pământ
Mâna Ta, iubite tată mă va purta
.
Nu voi putea-nţelege niciodată cât de mult Tu m-ai iubit
Cum din mărire-n mila Ta de Tată, fiul Slavei ai jertfit
Cum iubirea Ta mare revarsă puterea de-a muri şi a învia
Smerit eu voi cânta pe veci iubirea Ta
.
Puterea Ta mă face credincios
Cuvîntul-mi face drumul luminos
Zi de zi eşti lângă mine, de partea mea
În încercare eşti cu mine mereu,
Mă duci pe braţe când urcuşul e greu
Biruinţă am deplină din Mâna Ta
.
Cine-i ca Tine Doamne-n univers
Să lase pacea fără de-nţeles
În inima zdrobită care Te va chema
Eşti Singurul ce poate mântui
Şi binecuvântări a dărui
celui care vine sincer ‘naintea Ta
Sursa:misiune.ro