01.04.2009

Anotimpul renasterii

Dositeea33

Tacuti de veacuri




Copacii tacuti de veacuri, doar ei cu vicisitudinile naturii, si totusi nu se plang, ci-si traiesc vesnicia. Ia aminte, omule, care mereu te plangi si-ti blestemi zilele, si asa destul de putine.

Iertarea parintior abuzivi

Un superarticol despre abuz din partea parintilor, si despre iertare.
Iertarea face mai bine celui ce-o daruieste, decat celui ce-o primeste, lucru constatat pe propria-mi piele, nu din cauza parintilor, care au fost deosebiti din toate punctele de vedere, ci din alte motive.

http://dorys.wordpress.com/

Pronumele relativ-curs complet-franceza

Aprofundati-va cunostiintele despre pronumele relativ, in franceza!


http://www.tolearnfrench.com/exercises/exercise-french-2/exercise-french-59856.php

31.03.2009

Flori de primavara



Publicat de
rudiattila

Ca o pasare in zbor-Coca Saroni



"Dedicat copiilor orfani ,copiilor abandonati , maltratati , violati , exploatati sexual...,dedicat femeilor maltratate fizic si psihic...dedicat " oamenilor strazii " prea des judecatzi gresit ,uitand ca poate circumstantele vieti ne poate aduce pe oricare sa ramanem fara casa ...fara nimic !!!! Prea mult ne costa sa bagam mana in buzunar dupa o mica moneda...Isaia 58:7 împarte-ti pâinea cu cel flãmând, si adu în casa ta pe nenorocitii fãrã adãpost; dacã vezi pe un om gol, acoperã-l, si nu întoarce spatele semenului tãu.
Isaia 58:10 dacã vei da mâncarea ta celui flãmând, dacã vei sãtura sufletul lipsit, atunci lumina ta va rãsãri peste întunecime, si întunericul tãu va fi ca ziua în amiaza mare!
Matei 25:35 Cãci am fost flãmând, si Mi-ati dat de mâncat; Mi-a fost sete, si Mi-ati dat de bãut; am fost strãin, si M-ati primit;
Dedicat deasemeni persoanelor care nu se gasesc in nici o situatie mai sus enumerata , dar , isi simt sufletul captiv...prizonieri de ei insisi...Intr-o zi vom primi raspuns la toate intrebarile...raspunsul il va da IISUS".
Publicat de rudiattila

Te laud-Ovidiu Liteanu


O noua cantare care merge la sufletul ascultatorilor.

O generatie obsedata de sex

„Dumnezeu i-a lăsat în voia unor patimi scârboase; căci femeile lor au schimbat întrebuinţarea firească a lor într-una care este împotriva firii;tot astfel, şi bărbaţii au părăsit întrebuinţarea firească a femeii, s-au aprins în poftele lor unii pentru alţii, au săvârşit parte bărbătească cu parte bărbătească lucruri scârboase şi au primit în ei înşişi plata cuvenită pentru rătăcirea lor." (Romani 1,26.27)
Este o zi de duminică în Amsterdam. Soarele străluceşte ca o minge de foc pe cerul senin. Grădina este plină de lalele, pregătite special pentru petrecere. Zeci de oameni stau de vorbă şi sărbătoresc. În mijlocul distracţiei, mirii se ţin de mână şi se dezmiardă în timp ce le povestesc jurnaliştilor detaliile nunţii. Perechea proaspăt căsătorită spune că vrea să adopte un copil. Din când în când, se privesc în ochi şi zâmbesc cu pasiune. Camerele de luat vederi ale presei internaţionale înregistrează totul şi răspândesc vestea pe tot globul, prin intermediul satelitului.
Un astfel de eveniment ar fi atras foarte puţin interes din partea jurnaliştilor, dacă ar fi fost vorba spre un cuplu obişnuit. Însă cuplul acesta este format din doi bărbaţi. Ei tocmai au ieşit din biserică după ce au primit „binecuvântarea nupţială".

Vezi tot articolul:http://www.carteaanului.ro/O-generatie-obsedata-de-sex-108.htm

30.03.2009

A venit primavara!

Filme ce indeamna la meditatie

Ieri, am vazut pe postul acasa, 2 filme ce m-au facut sa-mi reconsider atitudinea mea fata de oameni si evenimente, sa fiu mai buna, mai toleranta cu cei din jurul meu, si, mai ales, cu copiii care traiesc printre straini, departe de mama si tata, asa cum e Raul, nepotul meu de sora, care sta la mine de 7 ani.

29.03.2009

Mi-ai spus-Simina si Gabriela


Mi-ai spus că fără a tale şoapte
Mi-apune ceru-n asfinţit,
Când stele plâng ascunse-n noapte
Al zorilor cânt nerostit.
Mi-ai spus că fără a Ta nădejde,
Sunt ca un şoim rătăcitor
Ce ţărmul gloriei îl vede,
Dar rănile din piept îl dor.

Refren:
Pribeag prin munţii de întristări
Tu m-ai chemat din rug de foc mistuitor,
La Tine plângând "nainte Ţi-am căzut
Şi te-am rugat să-mi fi
Al vieţii mele scut şi bun mântuitor.

Mi-ai spus că fără a Ta iubire
Mi-e sufletul un jar nestins,
Când flăcări vii din nemurire
Cu ură vânturi reci l-au stins.
Mi-ai spus că fără a Ta speranţă
Al inimii catarg mi-e frânt,
Când vin furtuni de suferinţă
Şi-n barca vieţii nu e cânt.

Refren

Ţi-am spus că Tu-mi eşti dimineaţa
Pe cerul rănilor din piept,
Şi-mi risipeşte-n lacrimi ceaţa
Când mângâierea o aştept.
O, Doamne dragostea-Ţi mi-e focul
Speranţa e catargul meu,
Nădejdea-i aripa şi cântul
Ce-L poartă-n el pe Dumnezeu.

"Tu m-ai chemat din foc mistuitor..."