20.07.2013

Imi place



Sursa-FB

Quiereme Mucho - Julio Iglesias


Gasit pe FB Vioricai: https://www.facebook.com/viorica.munteanu3?hc_location=stream

Quiéreme mucho, dulce amor mío
que amante siempre te adoraré
Yo con tus besos y tus caricias
mis sufrimientos acallaré

Cuando se quiere de veras
como te quiero yo a ti
es imposible mi cielo
tan separados vivir

Cuando se quiere de veras
como te quiere yo a ti
es imposible mi cielo
tan separado vivir..tan separado vivir

Yo con tus besos y tus caricias
mis sufrimiento acallaré

Cuando se quiere de veras
como te quiero yo a ti
es imposible mi cielo
tan separados vivir

Top 10 cele mai frumoase asezari din Europa

15.07.2013

Romanul care a descoperit secretul lui REMBRANDT

"ROMANUL CARE A DESCOPERIT SECRETUL LUI REMBRANDT VAN RIJN
Putini sunt cei care inteleg ca in spatele unei mari opere de arta nu sta doar talentul pictorului, ci si cunostintele sale in domeniul chimiei. Un tanar clujean a reusit sa descifreze in 2012 marile mistere ale retetelor dupa care isi preparau culorile artistii consacrati ai lumii, precum REMBRANDT VAN RIJN.
Desigur, asta dupa ce a studiat nu mai putin de 12 ani in biblioteci din Europa. Apoi a comandat ierburi din intreaga lume, a colaborat cu chimisti si cercetatori si in final a descoperit formula magica.
Pentru Tudor Scripor, retetele dupa care au pictat Michelangelo, Da Vinci, Van Gogh sau REMBRANDT VAN RIJN nu mai sunt un secret.
Tudor Scripor: “Este o vorba… daca nu este pe internet, nu exista. Ei bine, retetele de pictura nu se gasesc pe internet. Carti si multa munca practica. Inclusiv in bibliotecile din Occident, unde scolile de arta au mare traditie”.
Iar ingredientele si le procura din toate colturile lumii. Din Brazilia, importa uleiul de mac, iar din India cumpara pigmenti naturali. Cot la cot cu el a lucrat si prietenul sau. Viorel Iosif, pictor: “Ne-am impotmolit chiar de multe ori, au fost momente in care am fost foarte necajiti, dar au fost momente in care am alergat prin curte de bucurie”.
La fel ca REMBRANDT VAN RIJN, Michelangelo sau Van Gogh, clujeanul lucreaza intr-un atelier modest. Aici a descoperit retetele dupa care pictorii consacrati ai lumii isi preparau culorile. De azi inainte vopselele vor putea fi folosite si de amatori, si de profesionisti.
Vopseaua creata de el va ajunge si peste hotare, in prima faza in Italia, la Milano si in Statele Unite ale Americii, unde este profesor. Retetele vor ramane, insa, secrete."
SURSA