28.06.2013

Parcul din Deva, reabilitat

Cea mai frumoasa femeie...

The Most Beautiful Woman In The World: Meryem Uzerli

Mostră de "deșteptăciune"...

De la unul care mă face "inteligentă". Mulțumesc!
Mai sunt altele?
Eu m-am plictisit să le caut...

"Tu Disa,,,tare proa... mai esti..cu sinceritate.nici ca macar ni cercetezi scripturile...poate leai citit..doar. nici ca macar nai inteles...te invarti in borcane..vorbesti si tu doar ce iti place...daca iti plac capsunile..manancale tu..."


25.06.2013

The Palm Jumeirah- Dubai.

Imagini deosebite

Rugaciune pentru Biserica

"Rugați-vă cu noi! Atăzi ne unim în rugăciune pentru Biderică. Să ne rugăm ca Biserica să fie astăzi ceea ce a dorit Domnul Isus de la ea: sare și lumină. Să ne rugăm ca Biserica noastră locală (și Biserica voastră de care aparțineți), să fie o adevărată famile a Domnului Isus, unde în dragoste să ne zidim unii pe alții. Să ne rugăm fiecare dintre noi, ca în ceea ce ne privește, să fim o parte sănătoasă în Trupul Domnului Isus Hristos. Să ne rugăm ca Bisericile să crească. Dacă nu te-ai alăturat încă, roagă-te ca Dumnezeu să te îndrepte spre Biserica locală cea mai bună. Să-L lăsăm pe Dumnezeu să ne îndrume rugăciunile prin capitolul 17 de la Ioan. Uniți-vă cu noi la rugăciune! Dați like, să știm că suntem una în Domnul!"
Sursa 
 

24.06.2013

SANZIENELE

SANZIENELE
(Galium verum)
Fam. Rubiaceae (Dragaica propriu zisa)
Denumire populara : Dragaica, Floarea lui Sfantu Ioan, Sanziana
Descriere :
Planta erbacee, perena, cu tulpina tare , rotunda sau partuunchiulara, inalta de 20-80cm.
Frunzele ingust-lineare (lungi de 15-25 cm si late de 0,5-2 mm), ascutite cu marginile rasucite, pe fata interioara acoperita cu peri scurti si moi, sant dispuse verticilat, cate 8-12 intr-un verticil.
Florile mici, galben-aurii, placut mirositoare, cu miros puternic asemanator celui de miere, sant dispuse in panicule bogate, in inflorescente terminale dense cu 4 petale.
Fructele sunt mici, uscate si netede.

 
Vezi tot:https://www.facebook.com/eugenia.nichita?hc_location=timeline

Program de Rusalii


Autocarul groazei din Muntenegru

http://www.stiridinvest.ro/2013/06/24/autocarul-groazei-din-muntenegru-opera-pentru-o-agentie-turistica-din-deva-vezi-video-de-la-locul-accidentului/
Video cu salvarea ranitilor. Amanunte despre accident.


"Am fost pe drumul acela. Este cu adevărat foarte periculos. Plin de serpentine, foarte îngust și intens circulat vara. La moment dat, după ce mergi ore întregi printre munți, pe acele serpentine, parcă simți că te ia un fel de amețeală ciudată, un fel de delir. Eu ca șofer nu am mai avut senzația aceea ciudată niciunde altundeva....", spune cineva.
Sursa:https://www.facebook.com/andreifelician.nistor?hc_location=stream

Vila Regina Maria

23.06.2013

Roada Duhului

”Iar roada Duhului este dragostea, bucuria, pacea, îndelungă-răbdarea, bunătatea, facerea de bine, credinţa, blândeţea, înfrânarea, curăţia; împotriva unora ca acestea nu este lege” - Galateni 5:22,23