14.06.2016

Comentariu despre Președintele nostru

"Cotidianul.ro
Klaus Iohannis este riguros de politicos, punctual la secundă, impresionant de atent și foarte hotărât. Este un om care ascultă chiar dacă argumentele nu-i convin, care pune rațiunea înainte de sentiment. Este primul politician la care văd asta. Și am văzut prea mulți. Când stai cu el la masă simți nevoia, instinctiv, să-ți controlezi ținuta și limbajul. Când îl deranjează ceva îți transmite asta prin privire, nu prin ridicatul vocii. Când îți mulțumește o face sincer, când zâmbește, zâmbește din ochi.
Cine crede că Iohannis poate fi manevrat și manipulat, nu îl cunoaște și habar nu are despre cum sunt, în fibra lor, ardelenii. Nu este Mesia, nu poate curăța peste noapte partidele, dar cred că a dat deja semnale clare contra imunității nejustificate sau obstrucționării justiției. Oricum, rolul lui este de președinte al României, nu de procuror intern în PNL. Dacă DNA și CSM rămân independente, se vor curăța și partidele."

Sunt printre cele mai vizitate bloguri evanghelice

https://romaniaevanghelica.wordpress.com/2016/06/01/cele-mai-vizitate-bloguri-evanghelice-mai-2016/
A scăzut mult numărul de vizitatori de pe blogul meu. Ca si mine, si alți cititori urmăresc mai mult FB-ul.
Eu nu renunț la a scrie pe blog, chiar daca nu o sa mai am niciun vizitator.
Mulțumesc dlui Alin Cristea, ca ne tine la curent cu situația blogurilor Evanghelice!

Ajutor in rugaciune

Între multi copii exista dezbinare in familii. Rugăciunile parinților sunt insuficiente, de multe ori, pentru aceasta cauza. De aceea,exista ajutor pentru problemele noastre.
Rosteste prin credinta promisiunile lui Dumnezeu peste viata copiilor tai: 
„Asculta acum, Iacove, robul Meu, Israele, pe care te-am ales!” Asa vorbeste Domnul, care te-a facut si intocmit, si care de la nasterea ta este sprijinul tau: „Nu te teme de nimic, robul Meu Iacov, Israelul Meu, pe care l-am ales. Caci voi turna ape peste pamantul insetat si rauri pe pamantul uscat; voi turna Duhul Meu peste samanta ta, si binecuvantarea Mea peste odraslele tale, si vor rasari ca firele de iarba intre ape, ca salciile langa paraurile de apa.” (Isaia 44:1-4).

Alfa Omega TV