05.11.2011

Trezeste-te-Olga Serban

Olga si Daniel Serban-La ce-mi foloseste oare?

1} La ce-mi foloseşte oare,


Viaţa asta trecătoare?

//:Dacă mi-o petrec în rău,

Departe de Dumnezeu://2} La ce-mi foloseşte mie,

Să am mare bogăţie?

//:Câtă vreme eu trăiesc,

Fără Fiul cel ceresc://3} La ce-mi foloseşte frate,

Să am bani să am de toate?

//:Căci nimic nu voi lua,

Din lume când voi pleca://4} De-aş şti numărul de stele,

De-aş cunoaşte toate cele,

//:Lumea-ntreagă de-aş avea,

Ce folos de viaţa mea://5} Ştiu însă că toate-s bune,

Atunci când prin rugăciune,

//:Mă apropii tot mereu,

De preabunul Dumnezeu://6} Nu-i nimic mai bun sub Soare,

Lumea toat-i trecatoare

//:La Isus dece nu vii?

Vino azi sa nu-ntarzii://7} La ce-ti foloseste tie,

Ca ai mare bogatie,

//:Căci nimic nu vei lua,

Din lume când vei pleca://8} Veniti de va pocaiti,

Cat pe lume mai traiti,

//:Cat mai e har pe Pamant,

Veniti voi la Domnul Sfant://

Amin

04.11.2011

Ce folos-Ovidiu LiteanuCe folos de viaţa ta pribeagă?
Ai trăit-o fără Dumnezeu
Ai crezut că Dumnezeu că există
Dar nicicând nu L-ai primit pe El

COR: Ce folos să ai de toate?
Dacă nu ai mântuirea
Dacă nu ai fericirea cu ISUS
Tot ce-ai strâns în astă lume
În curând le laşi pe toate
Poate vei pleca la noapte
Prieten drag...

Ce folos să spui că ai credinţă?
Ce folos să te numeşti creştin?
Când mereu ţi-e inima aprinsă
După lume cu al ei venin

Păcătos tu eşti în lumea-aceasta
Osândit eşti de păcatul tău
Domnul meu ISUS Hristos te iartă
Vino să te-mpaci cu Dumnezeu!

Domnul ISUS Hristos te cheamă
Să te-ntorci la El să te predai
A ta inimă de azi să bată
Pentru Domnul să ajungi în Rai!

Ce folos, ce folos?De-aş ajunge cea mai mare slavă pământească
În zadar dacă mi-aş pierde, slava cea cerească
/:Ce folos, ce folos: slavă, fără de Hristos?!:/

De-as avea toţi banii lumii să-mi stea-n vraf arginţii,
În zadar, dacă-mi lipseşte aurul credinţei!
/:Ce folos, ce folos: aur, fără de Hristos?!:/

De-aş şti toată-nţelepciunea câtă e sub soare,
În zadar, dacă-mi lipseşte cea mântuitoare!
/:Ce folos, ce folos: minte, fără de Hristos?!:/

De-aş fi omul cel mai tare de pe lumea toată,
În zadar, dacă mă-nvinge pofta desfrânată!
/:Ce folos, ce folos: tânăr, fără de Hristos?!:/

De-aş cuprinde tot pământul, tot, al meu să fie,
În zadar, dacă-mi pierd viaţa cea din veşnicie!
/:Ce folos, ce folos, dacă mori fără Hristos?!:/

Teofil Palincas-Milioane

02.11.2011

Ne corecteaza

"Computerul ştie mai bine şi ne arată asta, cu impertinenţă, de fiecare dată când scriem ceva greşit în motoarele de căutare, iar el nu se sfieşte să ne corecteze."
 Cine te corecteaza

01.11.2011

Interviu cu Teofil Palincas

Participant la X Factor, fratele Siminei este si el contestat. Ascultati ce are de spus:

http://crestintotal.ro/2011/10/12/interviu-teo-palincas/

Apocalipsa dupa ... NASA ...

De pe mail.

Daca dispuneti de timp si aveti chef, cititi:

"NASA VORBESTE, anunta ca ...

Sfarsitul Timpului nu este si Sfarsitul Lumii, cum gresit s-a inteles si transmis prin Biblie. Schimbarile care se asteapta in 2012 vor modifica total viata pe Terra si omenirea insasi.

- Luna isi fabrica atmosfera proprie, una alcatuita din compusi ai sodiului, care acum se intinde pe o suprafata de 6000 kmp.

- Atmosfera lui Marte creste rapid si se crede ca ar fi dus la defectarea lui Mars Observer, in 1997.

- Atmosfera Terrei este si ea in schimbare, in straturile superioare formandu-se un nou gaz, care nu exista pana acum iar activitatea vulcanica a crescut de 5 ori din 1875 incoace .

- Venus sufera o crestere vizibila a intensitatii luminoase.

- Campul magnetic al lui Jupiter s-a dublat iar intre planeta si unul dintre sateliti s-a format un tub de radiatie ionizata.

- Uranus si Neptun au suferit recente inversari de poli, isi maresc campul magnetic si devin tot mai stralucitoare.

- Campul magnetic al Soarelui a crescut si el cu 230% din 1901 incoace.


Academia Nationala de Stiinte din Siberia anunta ca aceste multiple schimbari din sistemul solar se datoreaza intrarii acestuia in Centura Fotonica, o zona cosmica cu o energie mult mai intensa. Aceasta energie este preluata de Soare si apoi raspandita in intreg sistemul solar. Centura Fotonica este formata din mai multe benzi fotonice care emana din centrul Galaxiei si sunt asociate cu spiralele Caii Lactee.

Sistemul nostru solar trece prin aceasta Centura de doua ori in 25.920 ani, perioada considerata Anul Galactic (numit de antici Anul Mare), iar trecerea Centurii dureaza 2000 de ani.

Se crede ca Soarele nostru a intrat deja in Centura, inca din 1998, si se estimeaza ca Terra va intra in 2012. Intalnirea cu Centura Fotonica pare sa duca la transformarea omului profetita de Biblie, la o teribila experienta spirituala.

Se presupune ca oamenii cu un comportament egoist, cu vibratii scazute in aura energetica nu vor supravietui radiatiei de inalta frecventa existenta in Centura Fotonica. Cu alte cuvinte, va avea loc o mare selectie naturala pe baza spirituala amintita.

Orice fiinta este alcatuita in primul rand din energie. Iar energia este informatie, si invers. Corpul material este doar invelisul altor corpuri energetice
Omul se incadreaza si el, fireste, in organizarea universala.


Dovada ca acestea sunt energii in stare pura ne este oferita de constatarile de-a lungul timpului si cercetarile stiintifice din ultimile doua secole.

Trairile si sentimentele negative creeaza energia negativa, nefasta, iar gandurile se pot chiar si materializa, dupa cum s-a reusit in proiectul Montauk.

Ca orice energie, sentimentele, trairile si gandurile umane au o anumita vibratie. O energie negativa nu poate avea, evident, decat o vibratie joasa, pe principiul universal al evolutiei.

In Univers, nimic nu este intamplator iar totul este subordonat unui singur scop: perpetuarea si evolutia vietii. Materia insasi este inzestrata cu o inexplicabila capacitate de a crea viata! Exista legi universale chimice, fizice,astronomice si chiar juridice.

Ele nu sunt insa stricte, pentru ca Universul nu este Armata Poporului, iar cuvantul de ordine este diversitatea.

2012 pe Terra

Am tot mentionat ca trecerea prin Centura Fotonica duce la o schimbare radicala a vietii pe Terra. Ce inseamna insa aceasta, concret? Centurile de siguranta, va rog!

Centura Fotonica atat de imensa, incat trebuie strabatuta timp de 2000 ani, emite o intensa radiatie electromagnetica, atat in spectrul vizibil, cat si in cel invizibil, de inalta frecventa (inclusiv raze X). Fotonii Centurii vor exercita o multipla si socanta influenta asupra materiei terestre. In primul rand, se va constata fluorescenta tuturor corpurilor, iar ca rezultat. nu va mai exista noapte timp de 2000 de ani!!! Corpurile vor emite o lumina fara temperatura si nu vor avea umbra.


Intregul sistem solar isi va schimba structurile moleculare ale materiei, iar energia fotonica nu va mai da dureri de cap la NASA , va deveni sursa majora de energie libera si nepoluanta (gandita de Tesla). Planeta va suferi o scadere progresiva a densitatii si isi va schimba "bataia inimii".

Dupa ce a avut o valoare constanta timp de milenii, "rezonanta Schumann" a Terrei a inceput sa creasca, din 1980, de la 7,8 Hz, apoi sa se accelereze, ajungand la 12 Hz, nivelul de astazi. Aceasta inseamna ca, data fiind cresterea frecventei vibratorii a Pamantului, cele 24 de ore de viata ale unei zile sunt doar 16 ore reale ! Deocamdata este inca bine si acceptabil, desi explica de ce nu mai avea suficient timp, suntem tot mai grabiti si mai obositi.Ce se va intampla in momentul intrarii in Centura Fotonica, in 2012 sau in alt an, este pur si simplu de neinchipuit: intreaga omenirea, va trece intr-o alta dimensiune !

Inca neclar?

Mai concret: 24 de ore vor fi 0 ore efective, deci timpul terestru nu va mai exista ! ! ! Iar pentru ca o nenorocire nu vine niciodata singura, in acel "Punct Zero" se vor inversa si Polii Magnetici ai Pamantului. Veste buna este, repet, ca Sfarsitul Timpului nu inseamna Sfarsitul Lumii. Semn ca momentul este relativ aproape, intensitatea plasmei stralucitoare de la marginea sistemului solar a crescut recent de 10 ori. Prin intermediul Soarelui, planetele au primit si ele o energie sporita. Mayasii ne retransmit si ei informatiile primite de la zei despre schimbarile ce vor urma: - intregul sistem solar se va sincroniza cu Galaxia si intregul Univers, cu efecte benefice; - vom depasi tehnologia actuala si ce cunoastem despre Timp si Spatiu; - banii vor disparea ca necesitate; - vom intra in Dimensiunea a 5-a; - ADN-ul uman va fi reprogramat, ajungand la 12 spirale, de la 2 in prezent.


In ce priveste fiinta umana, schimbarile vor fi deci, colosale in sens pozitiv. Insotite totusi de simptome neplacute (inca o veste buna - este semnul ca organismul se purifica):

- migrene, dureri de cap, oboseala, ameteala sau palpitatii;

- simptome specifice racelii (febra, transpiratie, dureri osoase etc.) ce nu pot fi tratate prin tratamente clasice; - slabiciune musculara, respiratie greoaie, oboseala nejustificata;

- modificari in sistemul limfatic si imunitar, neliniste, depresii, stres si fascinatia trecutului.

In momentul intrarii in Centura Fotonica, se va produce un amplu proces de rearmonizare, de recalibrare a frecventelor propriului corp uman cu cele de referinta din Univers, ducind la o crestere a celor umane. Este asa-numita "inaltare - ridicare la Cer ", despre care vorbesc si vechile scrieri.

"Inaltarea" fiind brusca si puternica, cei cu vibratii joase, negative (rautate, egoism etc.) nu vor rezista transformarii.


Frecventele genomului uman si ale ADN-ului sunt foarte inalte, vibratiile foarte fine.

Sunt in fapt lumina, ceea ce explica vizibilitatea aurei la zei si sfinti.

Dr. Berrende Fox a constatat ca, de 20 de ani, oamenii au inceput sa se schimbe la nivel celular, iar unii chiar si-au dezvoltat noi lanturi in structura ADN-ului, fapt observat prin teste de sange.

Bine, bine, vor intreba oamenii de afaceri, si eu ce castig de aici?! Sa vedem daca le place:

- intuitia si capacitatile paranormale se dezvolta mai repede;

- folosirea unei parti mai mari din creier, peste 10-15% cat in prezent;

- toate bolile incurabile vor disparea, inclusiv SIDA si cancerul;

- se vor inmulti bioterapeutii si telepatii;

- corpul fizic va incepe sa se schimbe si probabil vom vedea (cei care scapa!) o aura de lumina ca sfintii de pe peretii bisericilor.

Ideea este ca 2012 este foarte aproape de noi si majoritatea vor ajunge cu siguranta sa vada daca aceasta profetie este reala sau falsa. Deci, ce trebuie sa faci ? … Fa schimbari majore in viata ta , invata sa fii un generator de frecvente inalte (bunatate, iubire, armonie, lumina, intelegere, compasiune) ca sa corespunzi cu frecventa Pamantului (Mama Gee) care deja a inceput ascensiunea spre dimensiunea a 5-a."

Eu spun ca vom trai si vom vedea...

Nunta-Maria Cuc-poze

30.10.2011

Simina si Gabriela-Doamne, vreau sa traiesc langa Tine

Da, draga mea, "langa Domnul", nu langa oamenii dusmanosi...

Teofil Palincas-Orfani de Dumnezeu

Intr-un sat-Simina

Situatii in care poti fi fericit-Moise Lucaci

Ce si cum sunt copiii nostri-Moise Lucaci

Pasi spre mantuire

Astazi, la Biserica, s-a discutat despre problema mantuirii.
Nu mi-am luat notite, dar am retinut care sunt pasii spre a atinge acest deziderat al fiecarui credincios:
-credinta,
-botezul in apa
- faptele bune,
-botezul cu Duhul Sfant.

Ce-am mai aflat?
Ultimul pas nu este, de fapt, chiar ultimul, mai este necesar de-a umbla dupa roadele Duhului, dupa umplerea cu acest dar divin.
Pentru aprofundarea problemei, va sfatuiesc sa adanciti citirea Sfintei Scripturi, izvorul tuturor invataturilor.