20.06.2009

Pe cand si la noi?

"Deux fois moins de morts
sur les routes en dix ans"
De doua ori mai putini morti pe soselele(franceze)".

Sursa:Le Figaro

Oare cand ne vom putea mandri si noi cu aceasta "performanta", deoarece eu ma ingrozesc de situatia zilnica pe care o vedem la televizor, in ce privesc accidentele mortale pe sosele, fara sa mai punem la socoteala accidentatii.

18.06.2009

Nu mi-ar placea...

ciutacu

Se face mult referire la aceasta emisiune, a celui amintit mai sus, si, deoarece nu am avut timp sa citesc in intregime comentariile de atunci, mi le-am salvat pe calculator si va invit sa priviti retrospectiv cele intamplate si sa judecati nepartinitor.

Oare nu suntem uneori prea duri cu greselile semenilor? Sa acordam si circumstante atenuante celor din jurul nostru si apoi sa criticam.

Eu sunt, de felul meu, toleranta, increzatoare in oameni si concilianta.

Nu pot sa nu recunosc si spiritul incisiv, "muscator" al acestui jurnalist pe care-l respect si-l urmaresc cu placere, dar nu mi-ar placea sa fiu tinta atacurilor sale.

Dac-ar fi...

Dana

spune:

"Daca ar fi sa o iau de la capat, as risca mai mult. Daca ar fi sa o iau de la capat, as face mai multe lucruri care ar ramane si dupa moartea mea."

15.06.2009

Canta,canta, canta-Gabi Ilut


Avem motive sa-L laudam pe Dumnezeu?
Eu zic ca da, in orice clipa!

Prima mineriada

Doar atat vreau sa va spun: cand au ajuns minerii in Bucuresti, mama unei colege s-a asezat in fata icoanei si se ruga pentru Iliescu si tara, si a spus ca, daca-ar fi mai tanara, s-ar duce si ea in capitala, alaturi de mineri, ca sa apere ceea ce-a realizat guvernul nou format...

Asa ca va imaginati ce-au simtit acei oameni care nu stiu frica de nimeni si de nimic.

Fara comentarii, nu?

Eminescu

Pentru ca ieri am fost plecata, nu vreau sa ratez sa va spun cat de indragostita am fost eu de Eminescu. La propriu.

Aveam o editie bibliofila a volumului "Poezii", unde el aparea, aidoma "Luceafarului" de care s-a indragostit eroina poeziei.

A fost o dragoste unica, devastatoare, de nedescris.

Pentru mine, Eminescu ramane"nepereche" in literatura mondiala. Nici nu vreau sa aud c-ar exista altul aidoma lui....