12.07.2012

08.07.2012

Florin Salam s-a pocait?

"Florin Salam este mult mai credincios decat pare. El a fost de curand in Germania pentru a concerta intr-un club din Augsburg, dar inainte de a ajunge la local a tinut mortis sa faca o vizita pe la biserica. El a mers la un lacas de cult al penticostalilor format in mare parte din persoane din Romania stabilite in Germania.

Salam le-a cantat acestora piesele sale, dar le-a si marturisit dragostea pentru Dumnezeu si a declarat ca ii va sustine pe "fratii" sai si ca va face tot ce ii sta in putina pentru a aduce cat mai multe persoane in comuniunea lor.

"Mai devreme am primit o foaie scrisa de la fratele Tomi cu niste versuri despre Dumnezeu, Tatal Nostru. In timp ce se rugau fratii nostri eu m-am gandit sa cant asa din ce imi vine in minte despre Domnul, apoi o sa cant si cu Tomi. Noi, eu si colegii mei, incepem sa simtim mai mult apropierea de Dumnezeu, simtim lumina care e in sufletele noastre si ne bucura si de aceea vrem sa cantam si noi o piesa pentru Dumnezeu. O sa cant pentru voi, copiii Domnului, pentru toata lumea.", a fost discursul lui Florin Salam inainte de a da start la recital.

La un moment dat a tinut sa le mai multumeasca inca odata enoriasilor si le-a transmis ca va incerca sa convinga o mare parte a fanilor sai sa se indrepte spre biserica si spre rugaciune, moment intampinat cu aplauze la scena deschisa. "Voi stiti ca milioane de oameni il iubesc pe Florin Salam asa ca as putea sa aduc si eu cateva milioane alaturi de voi!", le-a spus Salam."

Sursa: cancan.ro


Chiar mi-ar placea ca nu doar el, ci si alti manelisti sa cante petru slava Domnului, asa cum sunt si cei de la Toflea, care fac sali pline, pe unde se duc.

Grupul Rugul Aprins - Dacă sufletul ţi-e apăsat / Am nevoie de Tine

Vasile Oprea & Isaura - Rugul Aprins - Toflea - Hallelujah

Isaura - Pe muntele sfant

Isaura-Vrem pentru Dumnezeu sa sarbatorim mereu