15.03.2012

Pentr-un sfert de paine...

http://disa-naivitate.blogspot.com/2009/02/pentru-un-sfert-de-paine.html

Copiii de astazi, de cele mai multe ori, se plang c-o duc greu. Iata cum era pe vremea mea, si totusi ce fericiti eram in familiile noastre cu multi copii...
Vedeti in linkul de mai sus.

14.03.2012

André Rieu - Czardas, Hungrian dance Nº 5 (BRAHMS)HUNGARIAN DANCE Nº 5 (BRAHMS)O alta interpretare:

Dumnezeu ne-a scapat-Irina Radis

Cate ceva despre banala...apa

"Durerile abdominale, durerile de cap, durerile articulare dispar ca nimica în 90% din cazuri, tratate fiind, simplu, cu apă. Cum e posibil?

Un om poate posti cu apă pură peste 40 de zile sau chiar mai mult, rămînind sănătos sau vindecîndu-se astfel de boli grave, degenerative, în ciuda privațiunii de hrană. Cît adevăr e aici?

Cercetărie oamenilor de știință au pus pe tapet observații spectaculoase … cum că organismul uman e 70% apă, că sîngele are 80% H2O, cartilagiile 90%, plamânii 80 %, inima 79 %, splina 75 %, rinichii 82 %, mușchii 75 %, oasele 22 %, creierul 90%, neurotransmițătorii 90%,tc etc etc… concluzionînd, printre altele, că însetatul nu mai gîndește limpede…
Toate organele au nevoie de apă, deci, acel compus chimic al hidrogenului și al oxigenului, care numără în alcătuirea sa doar două elemente. În forma aceasta, adică H2O, apa se numește pură sau distilată. Ce e pe lîngă, e în plus! Mai mult de atît, e chiar vătămător… Naufragiatul nu poate deci să-și potolească setea cu o apă atît de impură, ca apa de mare…"

Material primit pe mail, avand ca scop reclama la un produs...