15.12.2013

André Rieu - Hallelujah

Divin!

De unde vin cititorii mei cei mai mulţi

România
779189
Statele Unite ale Americii
62268
Italia
43938
Spania
32396
Germania
29686
Republica Moldova
29632
Marea Britanie
12289
Franța
7968
Rusia
7455
Austria
6750

Moise Lucaci-rugăciune


Moise Lucaci-poezie


Cum poţi să vezi Împărăţia lui Dumnezeu-Moise Lucaci


Sunt o fire împăciuitoare

Din principiu, nu critic părerile altora în legătură cu ceea ce se întâmplă în lumea evanghelică. E drept că nici nu prea sunt criticată. Iată că, acum, când mi-am exprimat părerea despre un om pe care l-am considerat deosebit, nu am fost cruţată. Nu face nimic. Sunt o fire împăciuitoare...aşa cum îmi cere Sfântul Cuvânt.
Îi mulţumesc autorului postării că mi-a făcut reclamă, şi asta nu o dată.
Nici nu s-a răcit bine acest om, că unii dau cu pietre, amintind că n-a fost un "titan" al credinţei. Pentru noi, ascutătorii mesajelor sale, a fost. Am mai spus, şi cu altă ocazie, că i-am auzit predicile pe vremea când nu aveam voie să intru într-o biserică, mai ales neo-protestantă, din cauza regimului şi a profesiei pe care o aveam, dar l-am auzit la câteva evenimente, şi mi-am zis,  în inima şi mintea mea, că aşa trebuie vestit cuvântul. Cu ardoare, har, inteligenţă.
După 1990, când am putut merge nestingherită la orice biserică, l-am ascultat de mai multe ori. Sălile erau pline de ascultători, şi cu toţii, la unison, îi sorbeau cuvintele.
Regret că a plecat dintre noi, în floarea vârstei, mai ales că avea o încredere nestrămutată în vindecarea sa, după boala care s-a cuibărit insidios în trupul său.
Ieri, am găsit nenumărate predici pe youtube, aşa că-l putem asculta...

http://romaniaevanghelica.wordpress.com/2013/12/14/gretosenia-penticostala-continua/