15.12.2013

Moise Lucaci-rugăciune


Moise Lucaci-poezie


Cum poţi să vezi Împărăţia lui Dumnezeu-Moise Lucaci


Sunt o fire împăciuitoare

Din principiu, nu critic părerile altora în legătură cu ceea ce se întâmplă în lumea evanghelică. E drept că nici nu prea sunt criticată. Iată că, acum, când mi-am exprimat părerea despre un om pe care l-am considerat deosebit, nu am fost cruţată. Nu face nimic. Sunt o fire împăciuitoare...aşa cum îmi cere Sfântul Cuvânt.
Îi mulţumesc autorului postării că mi-a făcut reclamă, şi asta nu o dată.
Nici nu s-a răcit bine acest om, că unii dau cu pietre, amintind că n-a fost un "titan" al credinţei. Pentru noi, ascutătorii mesajelor sale, a fost. Am mai spus, şi cu altă ocazie, că i-am auzit predicile pe vremea când nu aveam voie să intru într-o biserică, mai ales neo-protestantă, din cauza regimului şi a profesiei pe care o aveam, dar l-am auzit la câteva evenimente, şi mi-am zis,  în inima şi mintea mea, că aşa trebuie vestit cuvântul. Cu ardoare, har, inteligenţă.
După 1990, când am putut merge nestingherită la orice biserică, l-am ascultat de mai multe ori. Sălile erau pline de ascultători, şi cu toţii, la unison, îi sorbeau cuvintele.
Regret că a plecat dintre noi, în floarea vârstei, mai ales că avea o încredere nestrămutată în vindecarea sa, după boala care s-a cuibărit insidios în trupul său.
Ieri, am găsit nenumărate predici pe youtube, aşa că-l putem asculta...

http://romaniaevanghelica.wordpress.com/2013/12/14/gretosenia-penticostala-continua/

Cuvântul lui Dumnezeu

Ferice de cei împăciuitori, căci ei vor fi chemaţi fii ai lui Dumnezeu!
Matei 5:9