13.06.2015

"Mesajul minerului"

"Mesajul minerului..."

     Maria era o fetita de zece ani care locuia in Chile. Dupa ce mama ei a murit, ea ii purta de grija tatalui ei. Acesta lucra in tura de noapte la o mina. Intr-o seara, pe cand pregatea pachetul cu mancare,a strecurat inauntru si o brosura evanghelistica ce o primise de la un misionar, sperand ca-i va aduce tatalui ceva alinare in durerea pricinuita de pierderea sotiei sale.
      Pe la miezul noptii a inceput sa sune o sirena, chemand oamenii sa vina cu lopeti, pentru a cauta minerii prinsi intr-o prabusire subterana. Echipele de salvare au lucrat toata noaptea si la sfarsit i-au gasit pe mineri, dar prea tarziu. Toti cei opt mineri murisera sufocati.
      Privind la cei opt oameni, au observat ca murisera stand in cerc. Tatal Mariei avea in poala o brosura deschisa la ultima pagina, unde era explicat cu claritate planul de mantuire al lui Dumnezeu. Pe pagina aceea, tatal Mariei a scris ultimele sale cuvinte:
     "Draga Maria, cand vei citi aceste randuri, eu voi fi impreuna cu mama ta. Am citit brosura ce mi-ai dat-o, apoi am citit-o de cateva ori si celorlalti mineri, in timp ce asteptam sa fim salvati. Speranta noastra pentru aceasta viata scade, dar nu si pentru cea viitoare. Am facut cum scrie aici si L-am rugat pe Isus sa vina in vietile noastre. Te iubesc mult si intr-o zi vom fi toti in cer."
Sursa 

Andre Rieu şi Gheorghe Zamfir


Concert Andre Rieu- București-Ciuleandra


Andre Rieu-la Bucuresti


In Cracovia

Dila-ep. 31 si 32