13.08.2011

Rugaciune pentru...

"„Vă rog să ne rugăm pentru Valentin, dirijorul de cor al bisericii penticostale din Tg Jiu. E în comă la spitalul Floreasca. Şanse de supraviețuire 0. A avut un accident de muncă și s-a lovit la cap. Este căsătorit și are 6 copii. Vârsta e de 37 ani. El lucra la o grădiniţă aparţinând bisericii în momentul accidentului. Un mare număr de credincioşi din Bucureşti îl susţin în rugăciune. Fiţi şi voi alături de Valentin!”
De aici, RUGACIUNE

Michael W Smith - Heart Of WorshipLord I Give You My Heart

07.08.2011

O, de-as avea eu limbi o mieO, de-as avea eu limbi o mie
Si mii de buze sa cuvant,
Pe tonuri mii, o armonie,
Spre slava Celui pururi sfant,
/: I-as multumi de ce-a facut
Cu mine, fiul cel pierdut. :/

O, de-ar suna glasul meu tare,
Sa se auda pan' la cer,
Caci sangele-mi, ca-ntr-o valtoare,
Se zbate, Doamne, cand Te cer.
/: De-ar fi toata suflarea mea,
Un imn spre inaltarea Ta! :/

De ce taceti puteri ale-mele?
Mai sus, mai sus, zburati mai sus!
Si Domnului slujiti cu cinste,
Drept mutumire lui Isus!
/: Asa sufletul, trupul meu,
Sa serveasca pe Dumnezeu! :/

Canta-voi Tie, Doamne, imnuri,
Cat voi putea rosti cuvant,
Si jertfa bucuriei mele
Ti-aduc cat voi fi pe pamant;
/: Cand buzele-mi n-or mai putea,
Suspinul meu Te-o lauda.://

"Inima nu respecta reguli"-film turcesc

Astept cu nerabdare sa vad daca acest nou film va fi la fel de interesant ca si cel care tocmai s-a incheiat, marti-seara.
“Inima nu respectă reguli” este un serial de excepţie care urmăreşte povestea de dragoste halucinantă şi dramatică a două surori îndrăgostite de acelaşi bărbat.

Harun Arslanli (Serhan Yavas) este un bărbat chipeş şi bogat, fiul proprietarului firmei de transport Arslanli care se îndrăgosteşte de Melda (Sinem Oztufan), o fată frumoasă cu idealuri înalte, care îşi doreşte nespus de mult să îşi construiască o carieră de succes prin propriile sale forţe.

Harun este al doilea om ca importanţă în firma Arslanli, după tatăl său, Feyyaz Arslanli. Majoritatea timpului său liber şi-l petrece alături de prietenul din copilărie, Băţu. Are o relaţie intimă dar în acelaşi timp destul de ponderată cu Melda, una din cele mai de succes angajate ale firmei. Tatăl lui Harun este cel mai mare admirator al ei şi are foarte multă încredere în ea pentru că îşi face treaba la firmă cu conştiinciozitate şi profesionalism. Harun o cere în căsătorie pe Melda şi aşteaptă cu nerăbdare răspunsul pozitiv al acesteia."

Nu-i nici o incercare-"Harul"

Come, now is the time to worship