Viorica: Jurnal de Calatorie Paris 17 aprilie 2010
Mergeti pe linkul de mai sus si va veti continua calatoria prin Paris cu Viorica.
HTTP/:;Irinamateias.ro
01.05.2010
Fiindca atata m-ai iubit-Puiu Chibici
Da, atat de mult ne-a iubit,
incat s-a dat la moarte pentru pacatele noastre.
Cine ar mai fi capabil de un astfel de sacrificiu suprem?
Fiindca-atata m-ai iubit,
Pe Pamant, jos, ai venit,
/: Sa mori, Doamne, pentru mine,
Sa imi speli a mea rusine,
Sa ma-mbraci cu chipul Tau
Sa ma-ascunzi-n-a Tale rane,
Sa-mi scrii numele in palme
Sa ma-mpaci cu Dumnezeu :\
Fiindca-atata m-ai iubit,
Cerul sfant ai parasit,
/: Sa ma cauti printre ruine,
Sa ma duci spre zari senine,
Sa-mi areti dragostea Ta
Sa cobori Stea dintre stele,
Sa ma nasti in chinuri grele
Si sa mori la Golgota :\
O, ce mult Tu m-ai iubit
Doamne, ca m-ai mantuit
/: M-ai scapat de grea pierzare ,
Mi-ai dat har si indurare
Miel prea sfant, nevinovat!
Biruind moartea prin moarte,
M-ai facut cu Tine frate,
Sa fii binecuvantat :\
Fiindca-atata m-ai iubit,
Te-ai lasat chiar rastignit
/: Te-ai lasat strapuns de cuie,
Suportand batai si hule,
Isus, pentru vina mea,
Pe o cruce-ntre cei rai,
Fiindca-am pret in ochii Tai
Fii slavit, alleluia. :\
30.04.2010
Singur printre... "prieteni"
Aseara, la o anumita televiziune, se analiza de zor intamplarea amoroasa al carei erou e o cunoscuta vedeta de televiziune.
Am urmarit cu tristete atitudinea unor "prieteni" cand era vorba sa-l treaca prin ciur si prin darmon pe amicul lor.
Nu intamplator, se spune ca sa ne feresca Dumnezeu de prieteni, ca de dusmani ne ferim singuri.
Mie imi place foarte mult de prezentatorul acelei emisiuni la care se facea referire, si regret sincer c-a cazut si el in plasa lui Cupidon, dac-o fi cazut, deoarece incriminarile pot fi si pe baza unor fapte imaginare sau exagerate.
Mama mea mereu imi atragea atentia, pe vremuri, sa nu am prea mare incredere in prietene, ca sa nu fiu deziluzionata mai tarziu. N-am ascultat-o si am suferit, nu o data.
Am urmarit cu tristete atitudinea unor "prieteni" cand era vorba sa-l treaca prin ciur si prin darmon pe amicul lor.
Nu intamplator, se spune ca sa ne feresca Dumnezeu de prieteni, ca de dusmani ne ferim singuri.
Mie imi place foarte mult de prezentatorul acelei emisiuni la care se facea referire, si regret sincer c-a cazut si el in plasa lui Cupidon, dac-o fi cazut, deoarece incriminarile pot fi si pe baza unor fapte imaginare sau exagerate.
Mama mea mereu imi atragea atentia, pe vremuri, sa nu am prea mare incredere in prietene, ca sa nu fiu deziluzionata mai tarziu. N-am ascultat-o si am suferit, nu o data.
De ce?
Unii oameni nu dau pe viata asta nicio ceapa degerata.
Oare cat trebuie sa-ti fie de greu, incat sa renunti la ceea ce e mai important pe Pamant-viata?
De ce doar fiinta cea mai evoluata de pe planeta Terra renunta atat de usor la acest dar unic?
Ieri-dimineata, in zona verde din fata blocului vecin cu al meu, a fost gasit un om spanzurat. Avea, aproximativ, 55 de ani. Nu era din zona.
Sarmanul! Cine stie de unde o fi venit ca sa-si incheie socotelile cu viata!
M-a impresionat nespus de mult aceasta intamplare!
Oare cat trebuie sa-ti fie de greu, incat sa renunti la ceea ce e mai important pe Pamant-viata?
De ce doar fiinta cea mai evoluata de pe planeta Terra renunta atat de usor la acest dar unic?
Ieri-dimineata, in zona verde din fata blocului vecin cu al meu, a fost gasit un om spanzurat. Avea, aproximativ, 55 de ani. Nu era din zona.
Sarmanul! Cine stie de unde o fi venit ca sa-si incheie socotelile cu viata!
M-a impresionat nespus de mult aceasta intamplare!
Caci toate-s trecatoare
Toate-s trecatoare.
In viata, ce-ai lucrat, la ce ai meditat,
Te va conduce-n iad sau paradis.
29.04.2010
E.coli-bacterii
M-am gandit ca e bine sa stim ce ne paste cand ingeram anumite alimente.
E. coli este un tip comun de bacterii care pot ajunge in alimente, cum sunt carnea de vita si legumele. Ceea ce este ciudat la aceste bacterii – si la multe alte bacterii – este ca nu sunt intotdeauna daunatoare organismului, iar in mod normal traiesc in intestinele noastre.
Din nefericire, anumite tipuri (numite tulpini) ale E. coli pot ajunge din intestine in sange, ducand la o infectie foarte grava. Iata sfatul de la Supereva.ro:
Ce este E. coli?
E. coli este un tip comun de bacterii care pot ajunge in alimente, cum sunt carnea de vita si legumele. E. coli este prescurtarea denumirii stiintifice a bacteriei, Escherichia coli. Ceea ce este ciudat la aceste bacterii – si la multe alte bacterii – este ca nu sunt intotdeauna daunatoare organismului.
E. coli traieste in mod normal in intestinele dumneavoastra, unde ajuta corpul sa descompuna si sa digere alimentele pe care le mancati. Din nefericire, anumite tipuri (numite tulpini) ale E. coli pot ajunge din intestine in sange. Aceasta este o boala rara, insa poate cauza o infectie foarte grava.
Simptome ale infectie cu e.coli
O persoana care are o infectie cu E. coli poate avea urmatoarele simptome:
Crampe stomacale si dureri abdominale
voma
diaree, uneori cu sange.
Contaminare prin animale
In anul 2006 a fost descoperita o tulpina foarte periculoasa de E. coli in spanacul proaspat si in anul 1993 in unele fast-food-uri care vindeau hamburgeri. Carnea de vita poate contine E. coli deoarece aceste bacterii infecteaza adeseori vitele. Bacteriile se pot gasi in carnea de vita si in fecalele animalelor.
Dar cum ajung bacteriile din fecalele animalelor in alimente? Cum se poate intampla asa ceva? Bineinteles ca nu se intampla in mod intentionat, insa este posibil daca fecalele sunt utilizate ca fertilizator (o practica frecventa pentru fertilizarea terenurilor cultivate) sau daca apa contaminata cu E. coli este folosita la irigatii.
Alimentele care trebuie urmarite
E. coli poate fi transmisa de la o persoana la alta, dar infectiile grave cu E. coli sunt mai frecvent legate de ingerarea unor alimente care contin bacteria: persoanele care mananca alimentele contaminate se pot imbolnavi.
Iata cateva alimente care pot provoca intoxicatia cu E. coli:
carnea tocata de vita semipreparata (folosita pentru hamburgeri)
legumele care cresc pe terenuri fertilizate cu balegar de la vite sau spalate cu apa contaminata
sucurile de fructe care nu sunt pasteurizate (pasteurizarea este un proces folosit pentru a neutraliza germenii din alimente)
Caldura poate ucide E. coli, deci specialistii recomanda sa gatiti carnea de vita (mai ales cea tocata) pana cand este bine facuta si nu mai are culoarea roz. Alegerea sucurilor pasteurizate este alt mod de a evita infectiile posibile.
In cele din urma, unii experti recomanda spalarea si decojirea legumelor inainte de a le manca. Insa altii sustin ca E. coli este greu de indepartat dupa ce a contaminat un aliment, ca spanacul, salata verde sau ceapa. Ei spun ca solutia este sa fie luate mai multe masuri ca E. coli sa nu intre in contact cu culturile agricole.
Ce va face medicul in cazul infectiei cu E. coli?
Daca o persoana are simptomele infectiei cu E. coli, medicul va face niste teste de sange si va solicita o mostra de fecale pentru analize. Sangele si fecalele pot fi analizate pentru a vedea daca in ele este prezenta vreo tulpina periculoasa de E. coli. Desi diareea este unul dintre simptomele principale ale infectiei, persoana nu ar trebui sa ia medicamente anti-diareice deoarece pot incetini procesul de vindecare.
Unii oameni se vindeca acasa, in timp ce altii trebuie sa fie internati in spital. In unele cazuri, intoxicatia cu E. coli poate provoca probleme cu rinichii ce pun viata in pericol.
Ce pot face copiii?
In primul rand adultii sunt cei responsabili cu prevenirea infectiilor cu E. coli, preparand alimente cu carnea bine facuta, curatand blatul de bucatarie atunci cand gatesc cu carne si urmarind cu atentie avertizarile si retragerile de pe piata ale legumelor si altor alimente contaminate.
Dar si copiii pot ajuta la prevenirea infectiei. Iata in continuare trei metode:
cand sunteti la restaurant, comandati alimentele cu carne bine facute. Mancati carnea numai daca este maronie in interior, nu roz.
Nu inghititi apa din lac, mare, sau din piscina. Daca apa contine fecale umane, poate contine si bacteria E. coli.
Spalati-va pe maini intotdeauna dupa ce folositi toaleta si inainte de a manca. Fecalele contin o multime de bacterii si nu ati vrea sa mancati din greseala aceste bacterii!
Sursa:www.desprecopii.com
E. coli este un tip comun de bacterii care pot ajunge in alimente, cum sunt carnea de vita si legumele. Ceea ce este ciudat la aceste bacterii – si la multe alte bacterii – este ca nu sunt intotdeauna daunatoare organismului, iar in mod normal traiesc in intestinele noastre.
Din nefericire, anumite tipuri (numite tulpini) ale E. coli pot ajunge din intestine in sange, ducand la o infectie foarte grava. Iata sfatul de la Supereva.ro:
Ce este E. coli?
E. coli este un tip comun de bacterii care pot ajunge in alimente, cum sunt carnea de vita si legumele. E. coli este prescurtarea denumirii stiintifice a bacteriei, Escherichia coli. Ceea ce este ciudat la aceste bacterii – si la multe alte bacterii – este ca nu sunt intotdeauna daunatoare organismului.
E. coli traieste in mod normal in intestinele dumneavoastra, unde ajuta corpul sa descompuna si sa digere alimentele pe care le mancati. Din nefericire, anumite tipuri (numite tulpini) ale E. coli pot ajunge din intestine in sange. Aceasta este o boala rara, insa poate cauza o infectie foarte grava.
Simptome ale infectie cu e.coli
O persoana care are o infectie cu E. coli poate avea urmatoarele simptome:
Crampe stomacale si dureri abdominale
voma
diaree, uneori cu sange.
Contaminare prin animale
In anul 2006 a fost descoperita o tulpina foarte periculoasa de E. coli in spanacul proaspat si in anul 1993 in unele fast-food-uri care vindeau hamburgeri. Carnea de vita poate contine E. coli deoarece aceste bacterii infecteaza adeseori vitele. Bacteriile se pot gasi in carnea de vita si in fecalele animalelor.
Dar cum ajung bacteriile din fecalele animalelor in alimente? Cum se poate intampla asa ceva? Bineinteles ca nu se intampla in mod intentionat, insa este posibil daca fecalele sunt utilizate ca fertilizator (o practica frecventa pentru fertilizarea terenurilor cultivate) sau daca apa contaminata cu E. coli este folosita la irigatii.
Alimentele care trebuie urmarite
E. coli poate fi transmisa de la o persoana la alta, dar infectiile grave cu E. coli sunt mai frecvent legate de ingerarea unor alimente care contin bacteria: persoanele care mananca alimentele contaminate se pot imbolnavi.
Iata cateva alimente care pot provoca intoxicatia cu E. coli:
carnea tocata de vita semipreparata (folosita pentru hamburgeri)
legumele care cresc pe terenuri fertilizate cu balegar de la vite sau spalate cu apa contaminata
sucurile de fructe care nu sunt pasteurizate (pasteurizarea este un proces folosit pentru a neutraliza germenii din alimente)
Caldura poate ucide E. coli, deci specialistii recomanda sa gatiti carnea de vita (mai ales cea tocata) pana cand este bine facuta si nu mai are culoarea roz. Alegerea sucurilor pasteurizate este alt mod de a evita infectiile posibile.
In cele din urma, unii experti recomanda spalarea si decojirea legumelor inainte de a le manca. Insa altii sustin ca E. coli este greu de indepartat dupa ce a contaminat un aliment, ca spanacul, salata verde sau ceapa. Ei spun ca solutia este sa fie luate mai multe masuri ca E. coli sa nu intre in contact cu culturile agricole.
Ce va face medicul in cazul infectiei cu E. coli?
Daca o persoana are simptomele infectiei cu E. coli, medicul va face niste teste de sange si va solicita o mostra de fecale pentru analize. Sangele si fecalele pot fi analizate pentru a vedea daca in ele este prezenta vreo tulpina periculoasa de E. coli. Desi diareea este unul dintre simptomele principale ale infectiei, persoana nu ar trebui sa ia medicamente anti-diareice deoarece pot incetini procesul de vindecare.
Unii oameni se vindeca acasa, in timp ce altii trebuie sa fie internati in spital. In unele cazuri, intoxicatia cu E. coli poate provoca probleme cu rinichii ce pun viata in pericol.
Ce pot face copiii?
In primul rand adultii sunt cei responsabili cu prevenirea infectiilor cu E. coli, preparand alimente cu carnea bine facuta, curatand blatul de bucatarie atunci cand gatesc cu carne si urmarind cu atentie avertizarile si retragerile de pe piata ale legumelor si altor alimente contaminate.
Dar si copiii pot ajuta la prevenirea infectiei. Iata in continuare trei metode:
cand sunteti la restaurant, comandati alimentele cu carne bine facute. Mancati carnea numai daca este maronie in interior, nu roz.
Nu inghititi apa din lac, mare, sau din piscina. Daca apa contine fecale umane, poate contine si bacteria E. coli.
Spalati-va pe maini intotdeauna dupa ce folositi toaleta si inainte de a manca. Fecalele contin o multime de bacterii si nu ati vrea sa mancati din greseala aceste bacterii!
Sursa:www.desprecopii.com
Am cunoscut cărarea-Aurica Murăsan
O minunată cantare despre minunea zilelor de altădată, cand oamenii simţeau bucuria mântuirii.
Am cunoscut cararea pocaintei,
Pe ea urcau parintii mei in sus,
Cand ma-ndemnau sa-mbrac haina sfinteniei
Si sa-L aleg in viata pe Isus.
Avem pe-atunci altar al rugaciunii,
La noi, in casa, cobora Isus.
/: La rugaciuni se vindecau bolnavii
Asa erau acele vremi de-atunci!:/
Ne indemnau mai mult la sfintenie,
Nopti albe le traiam in rugaciuni,
Caci Duhul Sfant din cer ne spunea taine
Si ne-ndemna sa fim tot mai uniti.
Marturiseam a noastre neputinte
Si-n taina, adesea, si primeam raspuns
/: Simteam cum mana-I sfanta ne atinge,
Asa erau acele vremi de-atunci!:/
Ne-nvioram, cand peste adunare,
Se cobora susurul celui Sfant
Cand toti strigau atuncea: “Osanale!”
Si-n limbi ceresti cantam prin Duhul Sfant.
Era ca-n ziua aceea de Rusalii,
Cu mic, cu mare, toti priveam in sus,
/:Cum coborau ale Duhului Sfant daruri,
Asa erau acele vremi de-atunci!:/
Mai lasă, Doamne, stropii bucuriei
Să mai trăim acele vremi de-atunci,
Să mai gustăm dulceaţa pocăinţei,
Pe culmi cereşti o, Doamne, să ne urci.
Dorim sa Te simtim in adunare,
La-noastre-umile rugi, ne da raspuns,
/:Ne-mbraca-n haina cea de sarbatoare
Sa reintalnim acele vremi de-atunci!:/
28.04.2010
Ajutor pretios in timpul bolii necrutatoare
Viorica: Cum sa-ti hranesti corpul si mintea in timpul Chimioterapiei.
Doar cand cineva e in suferinta, isi da seama de orice sfat bun care i-ar aduce sprijin in lupta cu boala aceasta necrutatoare.
Public aceste sfaturi de pe blogul Vioricai, careia-i multumesc pentru rabdarea cu care se documenteaza in postarile ei.
Doar cand cineva e in suferinta, isi da seama de orice sfat bun care i-ar aduce sprijin in lupta cu boala aceasta necrutatoare.
Public aceste sfaturi de pe blogul Vioricai, careia-i multumesc pentru rabdarea cu care se documenteaza in postarile ei.
Batranetea
"Cu cat oamenii imbatranesc, cu atat spiritul lor devine mai suplu, mai cald, dobandind o infatisare mai organica. S-ar zice aproape ca pentru spirit, timpul este o dimensiune a intineririi".
Lucian Blaga
Numai ca, marele poet a uitat de dementa senila precoce care se poate instala si care aduce cu ea noaptea neagra a spiritului.
Lucian Blaga
Numai ca, marele poet a uitat de dementa senila precoce care se poate instala si care aduce cu ea noaptea neagra a spiritului.
27.04.2010
"Orasul luminilor" -Paris
Viorica: Jurnal de Calatorie Paris 15 aprilie 2010
De mult timp voiam sa incep niste postari cu vizita mea in Franta, dar cum necesita ceva timp sa-mi scriu postarile, mai bine va trimit pe blogul Vioricai, sa vedeti minunatiile pe care vi le ofera o vizita in "orasul luminilor"-Paris.
Viorica are foarte multa rabdare sa va dea amanunte, in orice articol al ei, insotit de-o minutioasa documentare...
Asa ca mergeti pe blogul ei si nu veti regreta!
De mult timp voiam sa incep niste postari cu vizita mea in Franta, dar cum necesita ceva timp sa-mi scriu postarile, mai bine va trimit pe blogul Vioricai, sa vedeti minunatiile pe care vi le ofera o vizita in "orasul luminilor"-Paris.
Viorica are foarte multa rabdare sa va dea amanunte, in orice articol al ei, insotit de-o minutioasa documentare...
Asa ca mergeti pe blogul ei si nu veti regreta!
26.04.2010
Despre banane
Aflux de energie Bananele contin trei zaharuri naturale – sucroza, fructoza si glucoza, combinate cu fibre. O banana ofera instantaneu un aflux sustinut si substantial de energie. Energie pentru a face miscare timp de 90 de minute Cercetarile au demonstrat ca numai doua banane ofera destula energie pentru un efort fizic extenuant de 90 de minute. Nu este de mirare ca banana este fructul numarul unu in randul atletilor de performanta ai lumii. Ameliorarea problemelor medicale si a bolilor Dar energia este numai unul dintre modurile in care banana ne poate ajuta sa ne mentinem in forma. Ne poate ajuta sa infruntam sau sa prevenim un numar substantial de boli si probleme, ceea ce o face sa fie obligatorie in meniul zilnic. Iata in continuare o lista cu cele mai bune efecte pe care le are. Putere pentru creier: 200 de elevi de la o scoala din Twickenham (Middlesex, Marea Britanie) au fost ajutati sa-si treaca examenele anuale cu rezultate mai bune mancand banane la micul dejun, in pauza si la pranz, in incercarea de a-si imbunatati puterea creierului. Cercetarile au aratat ca acest fruct ce contine o cantitate mare de potasiu poate ajuta procesul de invatare prin imbunatatirea atentiei. Constipatie: Avand un continut ridicat de fibre, bananele pot fi incluse in dieta in scopul restabilirii functionarii normale a intestinelor, ajutand la depasirea constipatiei fara a mai fi nevoie de laxative. Mahmureala: Unul dintre modurile cele mai rapide de a vindeca mahmureala este prepararea unui milkshake de banane, indulcit cu miere. Banana calmeaza stomacul si, cu ajutorul mierii, ridica nivelul zaharului din organism, in timp ce laptele calmeaza si rehidrateaza corpul. Arsurile la stomac: Bananele au un efect natural antiacid in corp, deci daca suferiti din cauza arsurilor gastrice, incercati sa mancati cateva banane pentru a calma durerea. Ciupiturile de tantar: Inainte de a cauta crema impotriva ciupiturilor de insecte, incercati sa frecati zona afectata cu partea interioara a cojii de banana. Multi oameni cred ca are un succes uimitor in reducerea umflarii si iritarii la locul ciupiturii. Nervii: Bananele au un continut ridicat de vitamine din complexul B, care ajuta la calmarea sistemului nervos. Supraponderali si stresati la munca? Studiile efectuate la Institute of Psychology din Austria au descoperit ca stresul de la serviciu duce la pofta de alimente care aduc confort, precum ciocolata si cipsurile. Un studiu efectuat pe 5000 de pacienti ai spitalului a aratat ca cei mai grasi dintre pacientii care au participat la studiu aveau sanse mai mari de a avea un nivel ridicat de stres la locul de munca. Studiul a tras concluzia ca, pentru a evita poftele induse de panica, trebuie sa controlam nivelul de zahar din organism cu ajutorul gustarilor cu nivel ridicat de carbohidrati la fiecare doua ore pentru a mentine stabil nivelul zaharului. Stresul: Potasiul este un mineral vital, care ajuta la normalizarea pulsului, trimite oxigen catre creier si regleaza echilibrul hidric al organismului. Atunci cand suntem stresati, rata metabolismului creste, reducand astfel nivelul potasiului. Acesta poate fi echilibrat cu ajutorul unei gustari formate din banane, care au un continut ridicat de potasiu. Negii: Multi oameni preocupati de alternative naturale jura ca daca doriti sa scapati de un neg, puteti pune pe el o bucata de coaja de banana, cu partea galbena in afara. Puteti mentine aceasta compresa cu ajutorul unui plasture sau leucoplast medicinal. Bananele si merele Asadar, o banana este intr-adevar un remediu natural al multor boli. Daca am face comparatie cu un mar, are de patru ori mai multe proteine, de doua ori mai multi carbohidrati, de trei ori mai mult fosfor, de cinci ori mai multa vitamina A si fier si de doua ori mai multe alte vitamine si minerale. Este bogata si in potasiu si este unul dintre cele mai valoroase alimente pe care le avem la indemana. Deci poate este momentul de a schimba proverbul, spunand "Bananele, un aliment perfect!" Sursa:http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1680 |
Pe-oceanul infinit-Fratii Groza
Sol major
Pe-oceanul infinit cu valuri, grija m-a cuprins;
Plutesc spre casa obosit, cu catargul zdrentuit;
Lovit de valuri sunt mereu, dar mai nădăjduiesc...
In Tine, Doamne, ma incred, pe Tine Te iubesc!
Cor: Ma incred in Tine, Doamne, orisice s-ar intampla.
Toata viata mea, Isuse, Te voi binecuvanta.
Pe-oceanul infinit cu valuri, noaptea m-a cuprins;
Plutesc spre casa obosit, sunt deznadajduit;
Privesc in noapte, singur sunt, n-am nici un ajutor,
Lovit de valuri sunt, Isus. o Vino, fii Salvator!
In departari zaresc lumina - acolo eu plutesc,
Acolo vreau sa ancorez pe malul Tau ceresc,
Voi infrunta orice necaz. eu nu ma indoiesc,
Caci Tu esti Salvatorul meu, prin Tine eu traiesc.
25.04.2010
Crinul din vale-Fratii Groza
Crinul din vale a-nflorit,
Sufletul mi-e fericit.
Sperante-n suflet mi-ai dat,
Tu, Doamne, esti minunat!
Sufletul mi-e fericit.
Sperante-n suflet mi-ai dat,
Tu, Doamne, esti minunat!
Cand aproape-am fost de mal-Fratii Groza
O minunată cântare, care va fi un balsam pentru toate sufletele deznădăjduite.
Ascultati-o si veţi simţi mângăiere!
Cand pe marea vieţii, eu trecut-am grele încercări,
Cand necazul s-a ivit, Domnul, El, m-a smerit mai mult.
In singuratatea grea, plângea inima mea, de dor
Dupa harul Domnului, sa-mi vină în ajutor.
Când în largul mării am fost, malul eu l-am dorit mereu,
Dar furtuna s-a ivit, Domnul, El, m-a smerit mai mult.
Când aproape-am fost de mal, a mai venit un val din larg
Ce m-a dus in depărtari prin alte încercări mai mari.
Dar, in tot necazul meu, Domnul m-a ocrotit mereu;
El m-a scos cu Mâna Sa din incercarea grea, chiar El!
Bratul Sau mântuitor m-a ridicat din valul greu,
Sufletul, El l-a salvat din marea de păcat.
Înspre Domnul am strigat, din val m-a ridicat, chiar El,
Valul mării furios, Domnul l-a liniştit pe loc ;
Câte zile voi avea in toate Îl voi lauda pe El ;
El m-a scos cu mâna Sa din incercarea grea.
Bratul sau mântuitor m-a ridicat din valul greu
Sufletul, El l-a salvat din marea de păcat.
Abonați-vă la:
Postări (Atom)