HTTP/:;Irinamateias.ro

19.01.2023

Sunt morbida?

Poate vi se pare ca sunt morbida, fiindca vorbesc despre cancere si oameni decedați, dar cam asta e la ordinea zilei.

Multa lume isi descoperă prea tarziu existența  unei tumori, cand, in zilele noastre, cu  progresul științei, si, daca am fi mai putin indolenți, am putea sa tratam o boala care nu ar mai trebui sa puna probleme.

Asa am fost si eu. Mi-am zis ca, daca nu am simptome grave, ar putea fi cel puțin un ulcer, nu un cancer. Iată ca m-am înșelat. Si astfel, am stat prea mult pana sa imi vad de sanatate...Credeam ca mie nu mi se poate intampla asa ceva.

Am fost la consultație la cine nu a trebuit, care m-au trimis la Psihiatrie. Deci, nu am fost doar eu vinovata, dar acum, eu trag ponoasele.

De ce am făcut tensiune

Zilele trecute, am facut un puseu de tensiune. De obicei, am tensiune normala, dar m-am gandit sa-mi verific valorile, deoarece aveam gambele foarte umflate de ceva timp. Surpriza! Era o valoare ridicata, asa ca am luat-o de mai multe ori si am reusit sa o ridic la 20 cu 11. Am plecat la Urgente, mi s-a injectat o substanta de eliminare a apei si am inceput o plimbare la toaleta, tot la câteva minute, si noaptea, am facut la fel. Acum, am grija sa mananc hiposodat, mai ales, cand fac citostaticele. 
Aveti grija de voi!

16.01.2023

Faceți endoscopie digestivă superioară !

Ca sa nu mai pateasca si altii, ca mine, din familia mea, i-am recomandat surorii mele sa faca o gastroscopie. Asa ca m-a ascultat, dar nu e prea bine si asteapta rezultatul biopsiei. Sper sa nu fiu o cobe...