28.02.2015

Puritate

Puiu Chibici - Lânga mormântul gol

Se-aprind candele mii in noapte, Sclipind atat de minunat! Se-aud plutind in aer soapte, Hristos e viu, a inviat. Se-aprind in pomi si pe campie Ghirlande vii din albe flori, A inviat pentru vecie Cel Sfant si drag s-aduca-a bucuriei zori A inviat si nu mai moare, Caci boldul mortii-i sfaramat Fiti fericiti e sarbatoare Isus Hristos a inviat!

Isaura Dinca-Mai multe cantari


Corul si Orchestra Nationala BBSO - Glorie Mielului [OFFICIAL VIDEO]


Mai trimite, Doamne, -Isaura Dinca


Cea mai frumoasa cantare, din ultimul timp.

Printre cele mai vizitate-ianuarie 2015

în Spațiul Schengen, doar cu aeroporturile

Cum scapi de un virus informatic

Pulbere de stele: Cum scapi de un virus informatic

Topul cântărilor pe You Tube Evanghelic

„Vin Romanii”

http://diaspora-romania.info/2015/02/vin-romanii-episodul-2-la-fel-de-jignitor-starile-pe-care-mi-le-a-transmis-documentarul-se-impart-intre-mila-fata-de-dramele-traite-de-personajele-prezentate-si-indignare-f/ 
Ce-am semănat, culegem. După '89, concetăţenii noştri, când ajungeau "Dincolo," se dădeau săraci, chiar dacă nu erau, pentru a câştiga mila celor din afară.
De atunci, am fost foarte revoltată de felul de-a fi a unora care  criticau tot ceea ce era în ţara noastră, începând cu conducerea ţării.
Fiind în Franţa, prin '90, trebuia să ni se ia un interviu despre situaţia din ţară. Le-am spus celor care mă însoţeau, şi profesoarei care ne ţinea cursurile, că nu voi participa la un astfel de interviu, dacă se spune o vorbă rea despre ţara mea. A fost înţelegătoare, iar interviul a decurs aşa cum mi-am dorit.
De mică, am fost săracă, dar mi-am păstrat demnitatea, şi nu am vrut să arăt că, poate, mănânc mălai în loc de pâine. Nu mi-a plăcut umilinţa celor care aveau mai mult ca mine, fie că erau conaţionalii mei sau străini.
Nu ne bagă nimeni în farfurie, dacă ne dăm împuşcaţi...