09.04.2016

Nunta Efsun cu Arda


Nunta Efsun & Arda(ep. 71) Partea 1

Arda omoara un om din gresala si Efsun il santajeaza ca sa se casatoreasca cu el! Fata bruneta cu rucsacul se numeste Zeynep(fosta iubita a lui Arda) Pentru o calitate mai buna bifati HD!Like daca vrei continuarea!Asteptam multe share-uri si likeuri pentru ca in ultimul timp am observat ca nu ne mai apreciati videoclipurile ca odinioara si asta ne descurajeaza.

Posted by Bahar-viaţă furată on 26 Martie 2016

Bahar episodul 71, tradus

Laura Bretan-Stralucire

Laura Bretan, la Ateneul Roman- Ierusalim

07.04.2016

Pro rovineta-comentariu

"Ce imi place mie romanul. Cum "gaseste" el tot timpul portite sa eludeze legea. Daca plata taxei de drum este obligatorie, de ce sa nu o platim ? In loc sa gasim metode prin care sa ii convingem pe romani ca TREBUIE sa ne platim taxele si impozitele noi gasim tot felul de subterfugii sa nu le platim. Da, sunt de acord ca banii colectati din taxa de drum nu ajung acolo unde trebuie, dar asta este o alta discutie. Asta nu inseamna ca nu trebuie sa ne mai platim taxele. Numai la noi trebuie semnate si parasemnate toate procesele verbale si amenzile. Sunt tare curios, daca mergi in concediu in Austria, de exemplu, nu iti platesti taxa de drum si iti vine amenda acasa, tot asa procedezi ? Nu acolo sigur platesti amenda pentru ca nu exista tocmeala cu legea in tarile civilizate.
Cel mai bine ar fi sa nu ne mai luam dupa tot felul de site-uri care incurajeaza incalcarea legii prin tot felul de articole "asa zise bomba".."


Bahar, ep.62, marea minciuna e descoperita

04.04.2016

Nicu Wagner-Tu nu pleci niciodată de la mine

Deschiderea oficială a Cetății Deva

https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=10204306638866277&id=1838137793

Deschiderea oficiala a Cetatii Deva
O zi cu o importanta deosebita pentru Deva si pentru viitorul acestui oras prin redeschiderea oficiala a cetatii Deva, pol de importanta turistica deosebita pentru oras si pentru imprejurimi.
Festivitatile au avut un real succes prin prezenta unui numar foarte mare de oameni ce au luat cu asalt dealul cetatii pentru a redescoperi cetatea.

Enjoy my work!
Cu stima, Isfan Marius, Deva 365
Pentru ca Deva merita promovata!
Like & Share la pagina Deva 365.
Promoveaza si tu prin Share & Like. Multumesc de vizita!

Ordinul Cavalerilor de Hunedoara, Ordinul Cavalerilor de Medias, Arhaica, Colegiul National "Decebal", Hunedoara, Terra Dacica Aeterna,