HTTP/:;Irinamateias.ro

29.05.2008

"Vanatoarea de virgine"

Intre anii 1987-2001, francezul Michel Fourniret a violat si ucis 7 fete, dupa ce le-a ademenit cu ajutorul actualei sale sotii, Monique Olivier, care a participat la orori abominabile asupra victimelor inocente.
La procesul care a inceput in anul 2004, monstrul declara : "inainte nu aveam nevoie sa agresez pe cineva pentru a-i obtine virginitatea" . Doar dupa casatoria cu actuala sotie, Monique, "deceptionat si frustrat" de-a nu fi fost el cel care si-a deflorat sotia, a trait de atunci "bantuit, bantuit,bantuit" de dorinta de-a " poseda un simbol" spune el la proces, la un moment dat.
Va urma

Sursa: Le Figaro

9 comentarii:

Anonim spunea...

astfel de monstri ar trebui sa traiasca in Infern!

Anonim spunea...

sper ca tinerele care citesc, sa fie mai reticente cand iau contact cu necunoscuti, fie femei sau barbati...

Anonim spunea...

Sincer, din cauza nedumeririi nu stiu de cate ori am citit: "Intre anii 1987-2001".
Ma tot gandeam ca s-a facut o greseala si s-ar putea sa fie de fapt vorba de anii 1487-1501.De ce coplesit de aceasta derutare?
Primul lucru la care mi-a zburat mintea si care m-a influentat in aceasta derutare de moment a fost mania mea de a recurge la compararea evenimentelor, a intamplarilor pe plan general ori particular, a starilor cu ceea ce scrie in Biblie si gandul ca in ceeace scrie in Biblie se gasesc mentionate rezolvari pentru viata de pe Tera...
Dar de ce sa cred ca in acei ani religia crestina nu cunostea o evolutie de amploare si nici o influenta insemnata in elaborarea legilor vreunui stat ori in vegherea respectarii lor?
Am crescut cu Biblia-n mana si nu a trebuit mult timp ca nedumerirea mea sa ia sfarsit, deoarece mi-am adus aminte de doua pasaje din Biblie:
1).Intaia epistola a lui Ioan capitolul 5 versetul 19,pag.1202 in Biblie
2).Apocalipsa capitolele 2 si 3,pag.1206-1208 in Biblie.
(va urma)
Semnat: vdfilip

Anonim spunea...

Spre deosebire de alte persoane ce scriu sub anonimat, mesajele mele se disting totusi sub semnatura ce o poarta.
Un scurt rezumat la textele biblice mentionate in mesajul anterior:
Deosebit de marcant este faptul ca in Ioan se afirma ca lumea zace in cel rau, aceasta insemnand ca o catastrofa perpetua pe plan mondial este putin spus.
Cu toate ca interpretarile Bibliei nu duc decat mai mult la innamoliri in intelegerea ei, se poate observa totusi cu usurinta ca multe perioade si aspecte descrise in Biblie simbolizeaza altele urmatoare ca-ntr-o oglinda,acest fapt fiind definit de istorici ca o simpla repetare a istoriei,sursa acestui mod de definire fiind tot un pasaj biblic din Eclesiastul in care se spune ca ce a mai fost va mai fi.
De la o simpla repetare a istoriei considerata si pana a intelege diferenta dintre un lucru si umbra lui asa cum se aminteste in Coloseni 2:17,pag.1156, exista o diferenta ca de la cer la pamant.
Sa fie oare religia crestina o biata umbra pe acest pamant?
In textul din Apocalipsa se face referire la 7 biserici: Biserica din Efes,cea din Smirna,Pergam,Tiatira, Sardes, Filadelfia si Laodicea.
De ce acei ce fac interpretari biblice au tendinta sa spuna ca aceste biserici simbolizeaza starea bisecii Lui Hristos in diferite perioade de timp in decursul vremurilor ce va urma si le considera ca fiind separate, asa cum se tinde sa se creada si despre vremurile apocaliptice care ar avea loc doar spre sfarsitul lumii? Daca au fost 7 biserici in aceeasi perioada de timp, oare aspectul nu se poate intalni in continuare in toate vremurile?
Din cele 7 biserici, doar la 2 dintre ele nu se imputa ceva.
Si totusi, de ce biserica Lui Hristos are putere mica pe pamant?
Ramane in felul acesta sa traim inca multe veacuri intr-o lume de cresti, dar pagana totusi?

Anonim spunea...

Si totusi am uitat sa adaug semnatura la al doilea mesaj
(va continua)
Semnat:vdfilip

Anonim spunea...

Pot sa afirm cu toata convingerea ca religia crestina nu are rolul sa elaboreze legi pe pamant.Ea nu face decat sa reprezinte felul in care si-a descoperit D-zeu dragostea fata de omenirie, dorinta Lui de a mantui aceasta lume si marimea iubirii Lui fata de aceasta lume, fiind astfel o religie a iubirii pt cei ce il adora pe Dumnezeu si pt cei ce incearca sa-si insuseasca modelul de traire si iubire in viata lor.In dragoste nu este frica si impotriva dragostei nu exista lege spune Biblia.Asa ca ce ar avea aceasta religie cu legile de pe pamant, cand pe calea acestei religii toate lucrurile se simplifica in asa masura incat si cei fara minte nu se ratacesc pe ea, asa cum gasim scris in aceasta carte minunata numita Biblia?
Sa fie religia crestina doar o biata umbra pe acest pamant?
Pt intunerecul din aceasta lume ea reprezinta o lumina suficienta, iar in comparatie cu petrecerea vesniciei alaturi de Dumnezeu, desigur ca paleste pana intr-acolo ca devine doar o umbra ce nu i se va mai gasi locul si intrebuintarea in imparatia lui
D-zeu.
Care este realitatea in care traim, ne punem mai toti intrebarea, si cu ce ne poate ajuta si usura religia crestina in aceasta realitate sufocanta?
(va urma)
Semnat: vdfilip

Anonim spunea...

LUCA 12:13,14.pag.1005 in Biblie.
"...Invatatorule,spune fratelui meu sa imparta cu mine mostenirea noastra.
Omule, i-a raspuns Isus, cine M-a pus pe Mine judecator sau impartitor peste voi?"

Daca s-ar fi iubit cei doi frati, de care lege ar fi fost nevoie sa le imparta mostenirea in asa fel incat sa fie multumiti fiecare?
(va urma)
Semnat: vdfilip

Anonim spunea...

Gasim oare in legile elaborate pe pamant de catre oameni cele 2 cuvinte: iubire si iertare?
Cuvantul iubire, cam in treacat.De ex.nu de mult abrogate, niste legi spuneau ca fiul sau fica are dreptul sa intretina relatii intime (sa iubeasca probabil)de la varsta de 14 ani, iar de la varsta de 16 ani poate sa se casatoreasca fara acordul parintilor.
Cuvantul iertare?!?!
Vedem ca D-zeu a elaborat niste legi prin care in fata marii Lui iubiri si in fata indelungei Lui rabdari care cheama la pocainta,nu putem avea trecere decat prin iertare.
La ce foloseste omul legile elaborate de el insusi?
(va urma)
Semnat:vdfilip

disa spunea...

multumesc vdfilip, toate comentariile tale,ar putea fi postate ca subiecte separate in acest blog.