"Cea mai scumpă carne de porc poate fi cumpărată din pieţele şi târgurile din Bistriţa şi Hunedoara, la preţuri de 15-18 lei/kg, respectiv 14-18 lei/kg. În Bucureşti, preţul unui kilogram de carcasă de porc se înscrie sub media la nivel naţional, între 9,5 şi 11 lei kilogramul.
În judeţele Hunedoara şi Timiş se vinde cea mai scumpă carne de vită , cu preţuri între 16 şi 22 lei pe kilogram, respectiv 18-20 lei. Preţuri mari sunt şi în Constanţa (16-19 lei/kg) şi Iaşi (12-19 lei/kg)."
Sursa:http://www.mediafax.ro/social/alimentele-de-doua-ori-mai-scumpe-in-unele-judete-vezi-care-sunt-cele-mai-ieftine-piete-din-tara-7906466AICI
E bine de stiut. Noroc ca nu ma omor dupa carnea de porc si de vita. Dauneaza sanatatii...
2 comentarii:
foarte frumos blogul.eu te-am adaugat la prieteni,daca ai si tu amabilitatea sa ma adaugi la prieteni ar fi o placere pt mine.multumesc.succes pe mai departe
multumesc de vizita si de nominalizare!
Trimiteți un comentariu