HTTP/:;Irinamateias.ro

20.07.2010

Sinucidere indusa?

"Ceea ce simt este o durere foarte mare şi... nu simt nimic, decât nevoia să-mi plâng soţia, înţelegeţi? Eu nu am despre ce să stau de vorbă, cu nimeni. Nu simt să spun nimic... Nu vreau acum decât să-mi plâng soţia, nu cunosc nimic altceva. Nu mi-e nici teamă, nici... nu mi-e foame, nu mi-e somn. Simt o durere... şi trebuie să-mi plâng femeia", a declarat Petru Mircea, pentru "Puterea".
Sursa: Libertatea

Doamne, cata rautate!
Ii inteleg si pe parintii Madalinei, dar de ce trebuie sa-si acuze ginerele, daca nu prea au fost in casa fiicei lor atat timp cat ea era in viata?
Cum se spune in Biblie: "ajunge zilei necazul ei", asa trebuie sa faca toti cei care au iubit-o pe cantareata. Sa-si planga decedata in liniste, si sa lase razbunarea nejustificata, deoparte.
Ma mai deranjeaza ca cu ocazia acestui tragic eveniment, au iesit multe personaje de la "naftalina" si-si dau cu parerea.
In astfel de situatii, adevarul e la mijloc, si doar cei doi cunosteau situatia de fapt. Ca in orice casnicie, si intre ei au fost divergente, dar asta nu inseamna ca trebuia sa se recurga la sinucidere. Indusa sau nu, sinuciderea aceasta s-a produs, si faptul e consumat...

5 comentarii:

Dara spunea...

Suntem un popor de 0tv-isti! Asta e trista realitate... In goana dupa senzational televiziunile si presa intretin un foc ce mistuie sufletele familiei indoliate si pateaza numele artistei. Inteleg durerea parintilor Madalinei, dar nu inteleg de ce au ales sa iasa la rampa cu acest scandal.
Micutul Petru va creste fara mama si cel mai probabil o va ura pentru ca l-a parasit in acest fel. Bunicii din partea mamei se straduiesc sa-i ofere nepotului lor un viitor si fara mama, si fara tata... Absurd!!

by canamonica spunea...

Din păcate, atunci când pierdem pe cineva drag, în astfel de condiţii, căutăm vinovaţi. Ai dreptate, numai cei doi ştiu ce era în casa lor... restul lumii cunoaşte doar măştile purtate la ieşirea din casă, măşti care, pentru o viaţă de artist, sunt indispensabile. Pe de altă parte, fiecare dintre noi poartă o mască, pentru a nu arăta lumii toate simţămintele existente în sufletul nostru la un moment dat.

disa spunea...

@Dara, ma deranjeaza ca se cauta un vinovat, un criminal, cu orice pret. Doar cine a trecut prin astfel de stari poate intelege situatia Madalinei.

disa spunea...

@Ana, hipersensibilitatea Madalinei i-a adus sfarsitul La asta, s-a adaugat si altruismul ei excesiv.
Petru Mircea e la fel de sensibil. Ati observat cum isi framanta mainile in timpul interviului?
Parintii nu si-au cunoscut prea bine fiica, altfel ar intelege ceea ce-a dus-o la gestul funest.

Dara spunea...

Disa, din pacate cei care au trecut prin starile Madalinei si ne-ar putea ajuta cu niste explicatii, sunt ca si ea... adica morti...
Normal ca se cauta un autor, fie el si moral, al mortii ei - tocmai pentru ca a murit cum a murit. Insa ar trebui sa fie lasati anchetatorii sa investigheze, nu sa se faca fel de fel de afirmatii prin presa. Cuvintele... odata spuse, nu mai pot fi retractate. Ce va afla micul Petru cand va creste? Ca in urma mortii mamei sale, bunicii l-au acuzat pe tata de crima.
Oricum, daca sotul a "ajutat-o" in vreun fel sa ajunga la starea psihica necesara unui astfel de gest, justitia nu-l va putea condamna, insa el va trebui sa traiasca o viata cu constiinta incarcata. Si de cate ori isi va privi baiatul, va realiza ca din cauza lui acesta creste fara mama.