HTTP/:;Irinamateias.ro

23.08.2009

Dragostea-virtutea de capatai

De la Dana

"Dragostea a avut o zi lungă şi grea la serviciu şi, totuşi, nu devine arţăgoasă şi nu-i sare ţandăra din te miri ce. Dragostea se bucură atunci când celuilalt îi merge totul ca pe roate. Dragostea nu ţine neapărat să aibă ultimul “răcnet” în materie de maşini, vile sau alte chiţibuşuri.

Dragostea nu insistă să facă pe şefu’ sau să aibă ea ultimul cuvânt, indiferent de situaţie.

Dragostea nu este obraznică sau neîndurătoare, nu este egoistă, nu se plânge, nu aruncă vina pe celălalt şi nici nu insistă, fără pic de bun simţ, numai ca să obţină ce vrea ea.

Dragostea se gândeşte atât de mult la alţii, că nu mai are timp şi pentru ea. Dragostea nu intră în panică atunci când toate lucrurile merg pe dos. Dragostea vede imediat ce e bun în oameni .Tot ce este bun în viaţă ţi se serveşte la pachet: nu ştii ce conţine până nu te uiţi înăuntru. Când desfaci pachetul îţi asumi un risc, să-ţi placă sau nu ce găseşti înăuntru. Aşa este pentru orice părinte. Aşa este pentru orice om căsătorit. Aşa este pentru orice prieten. Ca să te poţi bucura din plin de viaţă, trebuie să îţi permiţi luxul de a fi vulnerabil. Însăşi aceeasta este esenţa dragostei" —Kristin Armstrong

2 comentarii:

Anonim spunea...

dragostea trece prin stomac...o femeie isi va pierde barbatul daca nu gateste bine...

te astept la mine pe blog unde am prezentat un omagiu sincer lui aditu nastase...

disa spunea...

Stii cum spunea Caragiale; "tot la foale iti sta gandul..."