HTTP/:;Irinamateias.ro

12.12.2008

Taxa auto eliminata

Taxa auto va fi eliminata incepand cu 20 dec 2008, potrivit unui comunicat de presa al guvernului. Banii colectati pana in prezent de la vechea taxa vor fi returnati soferilor, iar acestia vor primi si un brad de craciun drept cadou daca au de primit mai mult de 200 euro de la stat.
"Sunt oripilat" a declarat Calin Popescu Tariceanu, spunand ca va face tot ce ii sta in putinta sa repuna pe picioare taxa, "macar 1000 de euro de caciula sa luam de la populatie" a mai declarat fostul premier, scarbit de situatia actuala si trantind usa de la Touareg.
Traian Basescu a reactionat pozitiv ... " imi iau si eu un Golf 3, is satul de Loganul asta de kkt cu care umblu sa ii mai cresc vanzarile" a declarat Dl. presedinte.
Guvernul da garantii ca acest pas este doar inceputul unui trai mai bun si ca urmeaza sa finalizeze autostrazile promise in zilele ce urmeaza.

Sursa:Times.ro
Super! Chiar ma gandeam sa renunt la ideea de-a mai cumpara un autoturism, desi, la drept vorbind, doar cersim de la guverne si nu ne place sa dam nimic...

2 comentarii:

Anonim spunea...

taxa auto este bine ca este eliminata.
disa ai un blog dezvoltat

disa spunea...

mai e loc si de mai bine