HTTP/:;Irinamateias.ro

04.01.2013

Celebritatea-o povara...Sergiu Nicolaescu

Nu am fost fan Sergiu Nicolaescu, dar nu-mi place ceea ce vad in zilele aceste . E trecut prin ciur si prin darmon, la propriu.
Mi-amintesc ca, acum multi ani, verisoara mea, care era studenta in Bucuresti, mi-a povestit ca avea o colega de an extrem de frumoasa. Intr-o zi, ea-colega- a fost oprita pe strada de regizor, i-a spus cat este de frumoasa, si i-a propus un rol in filmele sale. Poate ca au fost zeci de alte situatii asemenea, pentru un ochi format in aprecierea unei persoane deosebite.
Desi au trecut zeci de ani, eu am retinut aceasta bîrfulită...
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
Oricum ar fi fost, este un  reper in trecutul si prezentul nostru, de unde si inversunarea cu care se arunca toti sa-i scormoneasca trecutul, acum cand nu se mai poate apara.
Nici pe el nu-l mai intereseaza laudele sau barfele...

9 comentarii:

Alin Cristea spunea...

Pai asta e baiul: ca e un reper...

Dupa cum e reper si... Ceausescu!

Romania are nevoie de ALTE repere!...

Mihaella Gheorghiu spunea...

Dumnezeu sa-l odihneasca!

disa spunea...

Da, am inteles mesajul...

Mihaella Gheorghiu spunea...

Un om cu asa talent in regie si actorie precum Sergiu Nicolaescu nu se va naste curand.De asemenea, un om educat si gentleman.Eu m-as bucura sa mai vad un astfel de reper...de fapt,Romania are nevoie CHIAR de astfel de repere.

disa spunea...

Da, Mihaela, dar uite ce destin a avut! Sa mori, practic, dintr-o banala apendicita in sec. XXI, e prea de tot. E drept ca si el a neglijat, precum facem cu totii.
As putea sa-ti dau n exemple, din jurul meu, cu astfel de intamplari.

Mihaella Gheorghiu spunea...

unele lucruri au loc doar ca modalitate caci finalul apare exact cand stabileste universul in functie de cum am realizat misiunea aici.S.N. ar fi murit oricum.

disa spunea...

Ca bine zici, Mihaela. Trebuia sa moara din ceva, daca pana aici i-a fost.

Mihaella Gheorghiu spunea...

Pai,el a murit pe 3 ian. la 82 de ani.Pe 2 ian. a murit jurnalista Andreea Chirvasiu (parca asa o cheama) de la OTV...la doar 32 de ani...

disa spunea...

Da, asta-i viaţa. Totul se face planificat în destinul omului.
Bătran sau tînăr, moartea nu întreabă.