HTTP/:;Irinamateias.ro

28.04.2011

Sucuri bune la orice boala

Sucul de ceapa


Este atat de puternic, incat nu poate fi consumat

decat in doze mici (maximum 50 ml pe zi) si in

combinatie cu miere sau cu alte sucuri, cum ar fi cel

de morcov. Poate fi considerat un adevarat panaceu in

bolile respiratorii, in diabet, in infectiile urinare

si renale, precum si in anumite dereglari hormonale.

Este un puternic antiinfectios, elimina parazitii

intestinali, stimuleaza in mod deosebit activitatea

rinichilor. Iata in continuare cateva dintre bolile in

care este deosebit de eficient:

Viermi intestinali (ascaris, tenie) - 2 linguri

de suc de ceapa se dizolva intr-un pahar de lapte. Se

beau doua asemenea doze, dimineata si seara, pe

stomacul gol. O cura dureaza minimum 10 zile.

Preventiv, se administreaza copiilor expusi la

infectia cu paraziti intestinali o doza la 3-4 zile.

Ascita - se bea zilnic jumatate de pahar de

lapte, in care au fost dizolvate 3-4 lingurite de suc

proaspat de ceapa.

Diabet - la o ora dupa masa, se beau 2 linguri de

suc de ceapa diluate in jumatate de pahar de suc de

morcov. Tratamentul se face vreme de minimum trei

saptamani, timp in care, in cazul pacientilor

insulino-dependenti, glicemia va fi verificata

regulat, pentru a se ajusta doza zilnica de insulina.

Astm, bronsita, tuse - se amesteca doua linguri de suc

de ceapa cu patru linguri de miere. Se administreaza

acest remediu pe parcursul unei zile.

Infectii renale si urinare(cistita) recidivante -

intr-un pahar de suc de morcov se adauga 2 linguri de

suc de ceapa si 6 linguri de suc de telina. Se beau

2-3 asemenea doze pe zi, in cure de minimum doua

saptamani.

Dereglari ale glandelor cortico-suprarenale - se

bea sucul de mai sus (de la infectii renale): o doza

pe zi, in cure de doua luni.

O combinatie puternic detoxifianta: 40 ml ceapa +

100 ml telina + 50 ml ridiche (neagra sau rosie). Se

iau din acest suc cate 6 linguri, de 4-5 ori pe zi.

Este un excelent drenor si detoxifiant al

organismului, indicat pentru tratarea acneei,

psoriazisului, eczemelor alergice, lupusului

eritematos, bolilor imune in general.

Sucul de sfecla rosie


Terapeutul austriac Rudolf Breuss considera acest

suc drept unul din cele mai puternice remedii in

tratarea cancerului si a leucemiei.

Tuturor pacientilor slabiti, anemici sau care nu aveau

pofta de mancare le prescria o cura cu acest suc, pe

care il recomanda sa fie baut cu lingurita, pentru a

avea efecte mai puternice.

Anemie, slabiciune generala a organismului - se

bea pe parcursul unei zile un pahar de suc, in

reprize, pe cat posibil inainte de masa cu minimum o

jumatate de ora.

Gripa - se beau 1-2 pahare de suc de sfecla rosie

pe zi. Acest remediu are efecte antifebrile, tonice si

mareste rapid capacitatea de lupta a organismului

impotriva infectiei.

Alergie - se bea pe stomacul gol cate un sfert de

pahar de suc de sfecla rosie, diluat cu suc de morcov,

de 2-3 ori pe zi. O cura dureaza 30 de zile si are o

eficienta extraordinara in cazul alergiilor la polen

si la praf.

O combinatie contra cancerului si leucemiei - se

amesteca: 50 ml patrunjel + 100 ml sfecla + 400 ml

morcov + 1 lingurita suc de lamaie. Se bea intreaga

cantitate pe parcursul unei zile, in cure de minimum o

luna.

Niciun comentariu: