Sucul de ceapa
Este atat de puternic, incat nu poate fi consumat
decat in doze mici (maximum 50 ml pe zi) si in
combinatie cu miere sau cu alte sucuri, cum ar fi cel
de morcov. Poate fi considerat un adevarat panaceu in
bolile respiratorii, in diabet, in infectiile urinare
si renale, precum si in anumite dereglari hormonale.
Este un puternic antiinfectios, elimina parazitii
intestinali, stimuleaza in mod deosebit activitatea
rinichilor. Iata in continuare cateva dintre bolile in
care este deosebit de eficient:
Viermi intestinali (ascaris, tenie) - 2 linguri
de suc de ceapa se dizolva intr-un pahar de lapte. Se
beau doua asemenea doze, dimineata si seara, pe
stomacul gol. O cura dureaza minimum 10 zile.
Preventiv, se administreaza copiilor expusi la
infectia cu paraziti intestinali o doza la 3-4 zile.
Ascita - se bea zilnic jumatate de pahar de
lapte, in care au fost dizolvate 3-4 lingurite de suc
proaspat de ceapa.
Diabet - la o ora dupa masa, se beau 2 linguri de
suc de ceapa diluate in jumatate de pahar de suc de
morcov. Tratamentul se face vreme de minimum trei
saptamani, timp in care, in cazul pacientilor
insulino-dependenti, glicemia va fi verificata
regulat, pentru a se ajusta doza zilnica de insulina.
Astm, bronsita, tuse - se amesteca doua linguri de suc
de ceapa cu patru linguri de miere. Se administreaza
acest remediu pe parcursul unei zile.
Infectii renale si urinare(cistita) recidivante -
intr-un pahar de suc de morcov se adauga 2 linguri de
suc de ceapa si 6 linguri de suc de telina. Se beau
2-3 asemenea doze pe zi, in cure de minimum doua
saptamani.
Dereglari ale glandelor cortico-suprarenale - se
bea sucul de mai sus (de la infectii renale): o doza
pe zi, in cure de doua luni.
O combinatie puternic detoxifianta: 40 ml ceapa +
100 ml telina + 50 ml ridiche (neagra sau rosie). Se
iau din acest suc cate 6 linguri, de 4-5 ori pe zi.
Este un excelent drenor si detoxifiant al
organismului, indicat pentru tratarea acneei,
psoriazisului, eczemelor alergice, lupusului
eritematos, bolilor imune in general.
Sucul de sfecla rosie
Terapeutul austriac Rudolf Breuss considera acest
suc drept unul din cele mai puternice remedii in
tratarea cancerului si a leucemiei.
Tuturor pacientilor slabiti, anemici sau care nu aveau
pofta de mancare le prescria o cura cu acest suc, pe
care il recomanda sa fie baut cu lingurita, pentru a
avea efecte mai puternice.
Anemie, slabiciune generala a organismului - se
bea pe parcursul unei zile un pahar de suc, in
reprize, pe cat posibil inainte de masa cu minimum o
jumatate de ora.
Gripa - se beau 1-2 pahare de suc de sfecla rosie
pe zi. Acest remediu are efecte antifebrile, tonice si
mareste rapid capacitatea de lupta a organismului
impotriva infectiei.
Alergie - se bea pe stomacul gol cate un sfert de
pahar de suc de sfecla rosie, diluat cu suc de morcov,
de 2-3 ori pe zi. O cura dureaza 30 de zile si are o
eficienta extraordinara in cazul alergiilor la polen
si la praf.
O combinatie contra cancerului si leucemiei - se
amesteca: 50 ml patrunjel + 100 ml sfecla + 400 ml
morcov + 1 lingurita suc de lamaie. Se bea intreaga
cantitate pe parcursul unei zile, in cure de minimum o
luna.
Este atat de puternic, incat nu poate fi consumat
decat in doze mici (maximum 50 ml pe zi) si in
combinatie cu miere sau cu alte sucuri, cum ar fi cel
de morcov. Poate fi considerat un adevarat panaceu in
bolile respiratorii, in diabet, in infectiile urinare
si renale, precum si in anumite dereglari hormonale.
Este un puternic antiinfectios, elimina parazitii
intestinali, stimuleaza in mod deosebit activitatea
rinichilor. Iata in continuare cateva dintre bolile in
care este deosebit de eficient:
Viermi intestinali (ascaris, tenie) - 2 linguri
de suc de ceapa se dizolva intr-un pahar de lapte. Se
beau doua asemenea doze, dimineata si seara, pe
stomacul gol. O cura dureaza minimum 10 zile.
Preventiv, se administreaza copiilor expusi la
infectia cu paraziti intestinali o doza la 3-4 zile.
Ascita - se bea zilnic jumatate de pahar de
lapte, in care au fost dizolvate 3-4 lingurite de suc
proaspat de ceapa.
Diabet - la o ora dupa masa, se beau 2 linguri de
suc de ceapa diluate in jumatate de pahar de suc de
morcov. Tratamentul se face vreme de minimum trei
saptamani, timp in care, in cazul pacientilor
insulino-dependenti, glicemia va fi verificata
regulat, pentru a se ajusta doza zilnica de insulina.
Astm, bronsita, tuse - se amesteca doua linguri de suc
de ceapa cu patru linguri de miere. Se administreaza
acest remediu pe parcursul unei zile.
Infectii renale si urinare(cistita) recidivante -
intr-un pahar de suc de morcov se adauga 2 linguri de
suc de ceapa si 6 linguri de suc de telina. Se beau
2-3 asemenea doze pe zi, in cure de minimum doua
saptamani.
Dereglari ale glandelor cortico-suprarenale - se
bea sucul de mai sus (de la infectii renale): o doza
pe zi, in cure de doua luni.
O combinatie puternic detoxifianta: 40 ml ceapa +
100 ml telina + 50 ml ridiche (neagra sau rosie). Se
iau din acest suc cate 6 linguri, de 4-5 ori pe zi.
Este un excelent drenor si detoxifiant al
organismului, indicat pentru tratarea acneei,
psoriazisului, eczemelor alergice, lupusului
eritematos, bolilor imune in general.
Sucul de sfecla rosie
Terapeutul austriac Rudolf Breuss considera acest
suc drept unul din cele mai puternice remedii in
tratarea cancerului si a leucemiei.
Tuturor pacientilor slabiti, anemici sau care nu aveau
pofta de mancare le prescria o cura cu acest suc, pe
care il recomanda sa fie baut cu lingurita, pentru a
avea efecte mai puternice.
Anemie, slabiciune generala a organismului - se
bea pe parcursul unei zile un pahar de suc, in
reprize, pe cat posibil inainte de masa cu minimum o
jumatate de ora.
Gripa - se beau 1-2 pahare de suc de sfecla rosie
pe zi. Acest remediu are efecte antifebrile, tonice si
mareste rapid capacitatea de lupta a organismului
impotriva infectiei.
Alergie - se bea pe stomacul gol cate un sfert de
pahar de suc de sfecla rosie, diluat cu suc de morcov,
de 2-3 ori pe zi. O cura dureaza 30 de zile si are o
eficienta extraordinara in cazul alergiilor la polen
si la praf.
O combinatie contra cancerului si leucemiei - se
amesteca: 50 ml patrunjel + 100 ml sfecla + 400 ml
morcov + 1 lingurita suc de lamaie. Se bea intreaga
cantitate pe parcursul unei zile, in cure de minimum o
luna.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu