01.01.2011

Iubire ascunsa-film turcesc

Dragii mei, la inceput de an nou, va doresc bucurii nespuse, pace, liniste sufleteasca, si, nu in ultimul rand, binecuvantari ceresti.
Stiti ca sunt fan al filmelor turcesti, nu?

 S-a terminat filmul turcesc 1001 de nopti, pe Kanal D, si va incepe un nou serial, Iubire ascunsa, la fel de interesant, din care s-au mai dat cateva episoade, acum cateva luni, dar a fost intrerupt, spre regretul multora.
poze

Iata, in linii mari, subiectul:
"Adaptare a unui roman scris de Resat Nuri Guntekin şi având acelaşi producător ca şi serialul "Poveste de familie”, "Iubire ascunsă” este o poveste despre inocenţă, trădare, pasiune şi dragoste.
Adnan este un bărbat care după pierderea soţiei sale s-a retras din viaţa socială, singura sa ocupaţie devenind cei doi copii ai săi, Nihal şi Bulent.

Adnan locuieşte într-una dintre cele mai frumoase vile din Istanbul, alături de personalul casei pe care l-a moştenit de la familia sa, de o dădacă pe jumătate franţuzoaică şi de un tânăr pe nume Behlul. Printr-o coincidenţă o revede pe Bihter, fata unei familii importante din Istanbul, şi odată cu această reîntâlnire, sentimentele care până atunci păreau uitate vor ieşi la iveală.

Firdevs este o femeie foarte ambiţioasă şi atrăgătoare, într-o permanentă competiţie cu fiicele sale, care nu pare afectată de moartea soţului său deoarece continuă să fie prezentă la toate evenimentele din viaţa socială.

Bihter o consideră pe mama sa, Firdevs, vinovată de moartea tatălui său şi îi este ruşine că este fiica unei astfel de femei. Bihter va accepta să strângă mâna plină de încredere întinsă de Adnan şi să-şi continue viaţa împreună.

Pe de altă parte, Adnan reprezintă şi în ochii lui Firdevs o partidă bună cu care ar putea să-şi continue viaţa. În momentul în care va încerca să-l seducă pe Adnan o va avea drept rivală pe Bihter.

Bihter se căsătoreşte cu Adnan, dorindu-şi doar linişte, siguranţă şi fericire, însă în aceeaşi casă, într-un moment în care se aştepta mai puţin, va descoperi pasiunea. Între Bihter şi Behlul se vor naşte sentimente pe care, de teamă, nu vor să le recunoască.

Această dragoste interzisă îi va afecta în mod diferit pe fiecare membru al familiei, inocenţa fiind umbrită de trădare, iar pasiunea şi dragostea vor fi mai presus decât logica.

"Iubire ascunsă", o nouă şi captivantă poveste despre dragoste, pasiune şi trădare, în curând, la Kanal D!

Distributia filmului:
Beren Saat (Bihter)
Nebahat Cehre (Firdevs)
Selcuk Yontem (Adnan)
Zerrin Tekindor (Deniz)
Hazal Kaya (Nihal)
Batuhan Karacakaya (Bülent)
Rana Cabbar (Süleyman)
Eda Özerkan (Elif)

Sursa:KanalD/seriale

Kivanc Tatlitug-actorul ce-l interpreteaza pe Behlul

1.90 înălţime, blond, ochi verzi-albaştri, născut sub semnul scorpionului şi având în vine sânge de bosnic, Kivanc Tatlitug este cu singuranţă actorul cu cel mai mare succes în afara graniţelor Turciei. A cucerit inimile tuturor telespectatoarelor din Orientul Mijlociu, stârnind cele mai aprinse şi neaşteptate controverse.
Cu rolul său din Iubire de Argint a cucerit inimile tuturor telespectatoarelor din Orientul Mijlociu, stârnind cele mai aprinse şi neaşteptate controverse în lumea musulmană.

Basket - vis de campion

Îndrăgitul actor a crescut alături de familia sa în Adana, un oraş din sudul Turciei, aproape de graniţa cu Irak-ul, până în 1997, când o necesitatea unui tratament medical pe termen lung pentru tatăl său, i-a determinat să se mute la Istanbul.
În copilărie visa să ajungă jucător profesionist de basket în NBA. Pasiunea sa pentru baschet l-a facut să joace în echipe cunoscute din Turcia precum Ulkerspor, Besiktas sau Fenerbahce. Un accident nefericit îi întrerupe însă ascensiunea, şi îl îndreaptă către modelling.

Modelling - primul pas către succes

Având drept cel mai mare suporter pe mama sa, care a crezut de la început în şansa lui şi a trimis poze agenţiilor sau revistelor de specialitate fără ca fiul ei să ştie, ofertele nu au întărziat să apară şi fără să-şi dea seama, Kivanc ajunge pe podium. Consacrarea internaţională o cunoaşte căştigând primul titlu de Best Model of the World acordat în Turcia (2002), şi, în anul următor finala mondială. Acest nou pas îl duce în Franţa, la agenţia Success, unde va petrece aproape 2 ani, până când, un telefon neaşteptat, îi oferă o şansă de afirmare pe micile ecrane din Turcia.

Actoria – talent nativ, succes incredibil

Deşi manifestându-şi fascinaţia pentru film încă din copilarie, initial Kivanc a ezitat să accepte propunerea făcută de către echipa de producţie a serialului Gumus (titlul original în limba turcă).
Întors în Turcia şi având şansa să studieze îndeaproape scenariul, Kivanc acceptă rolul lui Mehmet, personaj al cărui caracter îl găseşte apropiat de al său. Debutul său în televiziune este încununat de un success de neimaginat. Explicaţia? O combinaţie extraordinară de calitaţi fizice remarcabile, talent nativ, scenariu realist şi circumstanţe sociale favorabile. În plus, trebuie menţionată intepretarea convingătoare, între Kivanc şi Mehmet existând numeroase asemănări, după cum singur mărturisea actorul.

Iubire de Argint – succes şi controverse în Orientul Mijlociu

Transmis în peste 22 de ţări arabe de către Middle East Broadcasting (MBC, Dubai), serialul a născut dezbateri aprinse pe tema obiceiurilor şi cutumelor din ţările musulmane, dar în special asupra relaţiilor dintre bărbat şi femeie, în contextul acestei zone geografice. Dimensiunea acestora este dată de paginile dedicate serialului şi actorului principal de cele mai prestigioase reviste, ziare şi agenţii de presă de pe întreg mapamondul: Newsweek, International Herald Tribune, Washington Post, USA Today, The China Post, Indian Express, Al-Ahram Weekly, Al Arabiya, Associated Press, Reuters etc.
Anul 2007 i-a adus lui Kivanc debutul pe marile ecrane, în filmul de lung metraj “Americans at the Black Sea”, dar şi al doilea rol într-un nou serial intitulat “Menekse & Halil”.

Kivanc – tânăr, celebru, dar cu picioarele pe pământ

În ciuda faptului că rolul lui Mehmet i-a adus celebritatea în întreaga lume, şi că cele mai prestigioase publicaţii din lume i-au acordat pagini întregi, Kivanc rămâne, după cum singur mărturiseşte, un tânăr cumpătat, care preferă compania prietenilor şi a familiei, în locul ieşirilor în cluburi sau la petreceri mondene. Persoană retrasă din fire, în pauzele dintre filmări, Kivanc preferă să citească o carte, să răsfoiască ziarele sau să asculte muzică.
Perfecţionist din fire şi cu un ascuţit simţ autocritic, Kivanc a ales să-şi perfecţioneze talentul actoricesc nativ, lucrând împreună cu două dintre cele mai apreciate actriţe din Turcia, Okan Bayülgen şi Laçin Ceylan. Pe aceasta din urmă o puteţi vedea intepretând rolul Gulsun, în Iubire de Argint.
Cea mai mare dorinţă a lui Kivanc este să ajungă un actor desăvârşit.
Galerie foto:http://www.kanald.ro/seriale/Iubire-ascunsa/galerie_foto/

4 comentarii:

Corina spunea...

Am refuzat cu incapatanare sa vizionez acest serial turcesc (idei preconcepute) si intamplator,la insistentele mamei,am urmarit un episod,acum o luna.
M-a acaparat iremediabil si acum m-am pus sa vizionez online toate episoadele pe care le-am pierdut.Ma bucur ca te-am gasit si c-am aflat lucruri pe care nu le stiam despre serial,actori...mersi! Imi pare tare rau,insa,ca se v-a termina... :( Pupici.

disa spunea...

L-am asteptat atat de mult, deoarece s-au difuzat cateva episoade, acum ceva timp. Imi place mai mult ca oricare altul.

Anonim spunea...

am iubit acest dinainte de-al vedea la televizor pt ca eu l-am vazut la computer si nici acum nu mi-l pot scoate din minte.

disa spunea...

Intr-adevar, cel mai reusit film turcesc.