HTTP/:;Irinamateias.ro

24.09.2010

Ezel-un nou serial turcesc

Va spuneam ca mie imi plac foarte mult filmele turcesti. Eroii acestor drame sunt mai aproape de realitatea cotidiana.
De curand a inceput Ezel.
Iata, in linii mari, subiectul:



“EZEL” este povestea de viaţă a lui Omer, un tânăr îndrăgostit şi plin de speranţă, care urma să se căsătorească cu fata visurilor lui după terminarea armatei. Destinul însă îşi spune cuvântul, iar acesta se trezeşte brusc la închisoare, acuzat de crimă. Femeia pe care o iubea, Eysan, şi cei mai buni prieteni, Cengiz şi Ali, îi întinseseră o cursă, care l-a aruncat departe de familie şi de tot ce iubea. Reuşind să scape din închisoare, Omer îşi schimbă înfăţişarea şi identitatea şi devine, astfel, Ezel, un om al cărui principal scop este răzbunarea. Va reuşi Ezel să îşi înăbuşe dragostea pe care încă i-o poartă lui Eysan pentru a-şi duce la îndeplinire planul?
Descoperiţi o poveste despre viaţă, secrete, relaţii, prietenie şi dragoste în culori orientale, din inima fascinantului Istanbul, din 22 septembrie, la Kanal D!
Sursa:aici

2 comentarii:

Sandra Veneziani spunea...

Bom dia!!
Passando, pra te oferecer um cartãozinho de agradecimento
pela sua presença na comemoração das 32 mil visitas do Toque
bjs
san

Anonim spunea...

BUNA,SUNT CARMEN.DE MULT VROIAM SA IAU LEGATURA CU D-VOASTRA,...IMI PLACE LA NEBUNIE SERILUL TURCESC"EZEL"SUNT DISPERATA CHIAR,DACA POT SPUNE ASA.(MAI ALES DE PERSONAJ).AS DORI SI SIGUR AVETI BINENTELES DUPA CE SE TERMINA EZEL SA MAI DIFUZATI SI ALTE FILME CU EZEL.NU-I STIU NUMELE ADEVARAT.ORICUM TOATE FILMELE TURCESTI SUNT SUPER TARI.SA NU CUMVA SA MA UITATI SI VA MULTUMESC ENORM DE MULT.SI INCA CEVA,SUNTETI CEI MAI TARI "CANAL D"MULTUMESC