24.03.2014

Adoptia, o alegere nobila?

http://danasisoev.wordpress.com/2014/03/22/marsul-pentru-viata-2014-adoptia-o-alegere-nobila-deva/
Din pacate, se asteapta ani de zile pana poti adopta un copil. Imbatranesc cei care si-au depus dosarele si nu le mai arde de adoptii. Ba chiar le expira datele, trebuind s-o ia de la capat...

Vladimir Pustan-demisie


17.03.2014

Poveste de familie-ep. 74 si 75


Suleyman Magnificul-ep. 102 & 103

Rugaciunea postului

"Tata din Ceruri, te rog sa-mi binecuvintezi familia, prietenii, rudele si pe cei pe care ii iubesc, si pe cei care citesc aceasta rugaciune chiar in acest moment.   Arata-le Tu o noua imagine a dragostei si puterii Tale nemarginite.   Duhule Sfant, te rog sa-i ajuti , chiar in acest moment. Acolo unde exista durere, te rog sa le daruiesti pacea si mila Ta.     Acolo unde exista indoiala, te rog sa le inspiri o incredere innoita prin Harul Tau. Unde exista o nevoie, te rog sa le-o implinesti. Binecuvinteaza-le Tu caminul, familia, munca,da-le Intelepciune si Lumina in viata lor.    Binecuvanteaza-i cand pleaca si cand se intorc acasa, mergi inaintea lor si deschide-le calea.   Calauzeste-i si ocroteste-i clipa de clipa in toata viata lor.   Iarta-le lor pacatele facute cu voie sau fara de voie, cu stiinta, din nestiinta sau pe cele pe care nu si le amintesc.   Condu-i Tu pe Calea Ta Cea Sfinta, In Numele Fiului Tau, Iisus Hristos.   Doamne Tata, Fiule si Duhule Sfint, iti multumesc ca tu vei face mai mult decit iti pot eu cere.  Amin *Daca Domnul ti-a pus pe inima sa trimiti aceasta rugaciune la mai mult de patru persoane, esti cu adevarat o persoana binecuvantata."
                                                                                                                        Amin!

15.03.2014

Ultimul dans--Indila


Indila, cantareata din Franta cu origini algeriene si indiene, si-a lansat in luna februarie a acestui an primul album, intitulat "Moniworld". Ea a devenit cunoscuta gratie piesei "Derniere Danse", al carei videoclip a strans 31 de milioane de vizualizari. Cantareata, pe numele sau real Adila Sedraia, are un gen aparte, pe albumul sau intalnindu-se mai multe stiluri muzicale ce se imbina perfect si care seduc ascultatorul, lucru ce a ridicat albumul in topul vanzarilor de saptamana trecuta.

Suleyman Magnificul-ep. 101

Asa arata terenurile...

Prietenie