HTTP/:;Irinamateias.ro

22.04.2014

Noua sultana Hurrem

Actrita Vahide Percin, cea care a inlocuit-o pe frumoasa Meryem Uzerli, are 49 de ani si o poveste de viata impresionanta.

Se poate spune ca intre actrita si adevarata sultana exista multe asemanari, Vahide fiind o adevarata luptatoare, “o femeie razboinica” se caracterizeaza ea.

In urma cu trei ani, Vahide a fost diagnosticata cu o boala cumplita, cancer la san. Timp de sase luni a facut chimioterapie. S-a vindecat insa miraculos si, cand a revenit, a povestit cum s-a luptat cu boala si clipele cumplite prin care a trecut. Vahide a dezvaluit faptul ca a izbucnit in lacrimi atunci cand a trebuit sa se rada pe cap. "Mi-a fost greu, dar am decis sa nu port peruca. Capul meu chel a fost un fel de mesaj pentru celelalte femei. Am vrut sa le spun ca suntem mai puternice decat orice, chiar si decat boala", a povestit Vahide.
Dupa ce a invins boala, se pare ca Vahide a avut o relatie amoroasa cu un actor mai tanar ca ea, motiv pentru care sotul ei a cerut divortul. Vahide era casatorita de multi ani cu un coleg de breasla, Altan Gordum, cei doi avand impreuna o fiica, Alize, in varsta de 20 de ani.
Vahide Percin este una dintre cele mai indragite actrite din Turcia. A jucat in numeroase filme artistice, seriale si piese de teatru. Telespectatorii romani o stiu pe Vahide din serialul “Feriha”, difuzat lunea si martea de Kanal D, unde interpreteaza rolul mamei eroinei principale.

Pe Vahide o veti puteti urmari interpretand varianta varstnica a Sultanei Hurrem, din “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”, difuzat in fiecare joi si vineri, de la ora 20:00, la kanal D.

https://www.facebook.com/pages/Feriha-serial-turcesc/232658226901808?hc_location=timeline 

Niciun comentariu: