HTTP/:;Irinamateias.ro

09.02.2014

Dietă-dai jos 6 kg.

ZIUA 1: Rosii, morcovi, dovlecei, ceapa, praz, varza, conopida, telina, vinete, fasole verde, castraveti, spanac, ridichi, ciuperci, anghinare, andive, sparanghel, sfecla, sfecla furajera, condimente. Verdeturile ce consuma fie crude fie innabusite, in orice cantitate.
ZIUA 2: Doar gratar de carne de curcan, pui sau peste la gratar, in orice cantitate, la orice ora.
ZIUA 3: Doar unul dintre fructele urmatoare, in orice combinatie si in orice cantitate: repfrut, lamai, pepene galben, zmeura, coacaze, fragi.
ZIUA 4: Doar lapte, branza proaspata, iaurt degresat, in orice cantitate. Este interzis consumul de smantana. Trebuie bauti cel putin 2 litri de apa la cate 8 ore.
ZIUA 5: Maxim 6 oua toata ziua, fierte sau facute omleta, fara pic de ulei. Este indicat consumul a cate doua oua la o masa. Se consuma 2 litri de apa in 24 de ore.
ZIUA 6: Peste de orice fel insa nu prajit. Este indicat sa consumati peste oceanic la cuptor, in orice cantitate. Se consuma minim 4 litri de apa in 24 de ore.
Dupa aceste 6 zile de dieta, este indicat sa consumtati timp de doua zile urmatoarele mancaruri: Mancarica de cartosi, pilaf sau orez fiert, paine de orice fel la micul dejun, mazare, fasole verde cu carne de pui. Dupa aceste doua zile, puteti sa reveniti la modul normal de alimentatie.
http://lyla.ro/diete/dieta-cu-un-aliment-pe-zi-te-scapa-de-6-kilograme-in-6-zile/ 

Niciun comentariu: