05.09.2013

În top

 Mă situez în acest top.
http://romaniaevanghelica.wordpress.com/bloguri-evanghelice-cu-1-milion-de-vizite/
Datorită vouă. Vă mulţumesc!

Cainii, pro si contra

Incep cu "pro".
Pentru a vedea ca iubesc animalele, vedeti link-urile:
http://disa-naivitate.blogspot.ro/2008/12/catelusa-laika.html
http://disa-naivitate.blogspot.ro/2008/04/afectiunea-pentru-animale.html
Sau, mai multe:http://disa-naivitate.blogspot.ro/search/label/Radacini-animale

Exista si un " CONTRA".
Daca mi s-ar fi  intamplat mie tragedia de-a-mi pierde un copilas-copiii mei, cand erau mici, seamana mult cu ingerasul ucis de caini-nimeni si nimic nu m-ar fi oprit de-a ucide, la gramada, orice caine.
 Vecina mea  a fost aproape mancata de propriul caine. Nu i-a facut nimic, doar s-a dus sa-i dea de mancare. Daca n-ar fi salvat-o vecinii, ar fi ros-o, bucatica cu bucatica. A stat prin spital, luni de zile, pentru refacera, cat de cat, a mainii descarnate.
Cand devin ucigasi, trebuie eutanasiati, fara comentarii. Am avut un caine, Tedy, care a stat doar in lant, din cauza ca distrugea tot ce-i iesea in cale. Mult timp, l-am tinut, desi sfarteca tot ce se apropia de el. Ca sa nu-l ucida vreun vecin, pentru pagubele produse, l-am eutanasiat. E adevarat ca n-am putut dormi o saptamana de zile, de parere de rau, dar i-am spus fiului meu ca intre caine si sora mea, care-l hranea si risca, oricand, s-o muste grav, ba chair s-o omoare, am preferat-o pe Geta, surioara mea.

Asa ca, cei care nu au trecut prin astfel de tragedii, ca cele aparute in Media, e usor sa fie doar "pro" caini.

Din comentarii: " nu putem pune un caine mai presus de propriul copil,oricat ai iubi de mult un animal...doar cei care nu au copii nu inteleg"

 "Acusi o sa fie mai multi ciini pe strazi decit copiii, Rusine sa ne fie! Cheltuim mai multi bani cu ciini vagabonzi decit cu copiii nostri care sint viitorul tarii Rusine!!!!"