HTTP/:;Irinamateias.ro

20.10.2013

Ce este dragostea?

    ....Exisa iubiri care niciodata nu te vor condamna ca ai iubit sincer. Chiar daca pentru asta va trebuit sa calci pe "eul" tau, chiar  daca dusmanii tai s-au inaltat prin tine. In Cer, te vei intalni cu painea pe care ai dat-o dusmanului si paharul cu care i-ai potolit setea.
                 Mila si compasiunea nu sunt rodul dragostei adevarate. Frângerea inimii nu-ti va aduce nicio satisfactie. Viciile te vor duce in iad, dar iubirea curata niciodata nu te va arunca in flacari. Iubirea care se frange la fiecare bataie de vant este nestatornica si nu  merita sa-ti pui increderea si respectul in ea. Doar aceea iubire care trece prin incercarea focului impreuna cu tine va dainui. Un prieten bun intotdeauna este gata sa-ti sara in ajutor, dar inima lui niciodata nu o poti cunoaste.
Deci, cea mai frumoasa poveste de dragoste este cea a mamei tale si a lui Dumnezeu. Sunt doua iubiri sacre si nu exista nici o diferenta intre ele. Iubirea curata si adevarata numai mama poate sa o transmita. De aceea dragostea ei este asemanatoare cu cea a lui Dumnezeu. O chemi cand esti in suferinta si o uiti cand esti fericit. Dar, in ambele cazuri, ea sta treaza si vegheaza asupra ta."    
Ligia-Gabriela Janik 03:16. 02.03.2013

Sursa- https://www.facebook.com/gabrielaja72

Niciun comentariu: