HTTP/:;Irinamateias.ro

09.03.2012

Interviu cu protagonista filmului "Asi"


Frumoasa protagonistă a serialului “Asi. Împotriva destinului”, Hatice Tuba Buyukustun, vorbeşte despre rolul care a propulsat-o în galeria starurilor de primă mărime din Turcia.


Reporter: Tuba ne vorbeşti un pic despre personajul pe care îl interpretezi?
Tuba: Sunt cea de-a doua fiică a unui cuplu foarte diferit...personajul meu este o fată foarte legată de tatăl său, pe când surorile sale seamănă mai mult cu mama lor. Este un personaj care îşi ia energia de la pământul pe care îl iubeşte cu o dragoste moştenită de generaţii, este absolventă a facultăţii de medicină veterinară, adică are multe perspective, însă preferă viaţa la ţară, îi place să lucreze pământul. Mândria şi orgoliul său sunt foarte importante luând majoritatea deciziilor în funcţie de ele.

Reporter: Ce te-a atras la acest proiect?
Tuba: Înainte de toate, povestea este mereu cea mai importantă. Dragoste şi mândrie...cu toţii trăim asta mai devreme sau mai târziu. Din cauza mândriei putem renunţa la munca noastră, putem renunţa la persoana iubită, putem renunţa la prieteni.

Reporter: Ce ai face dacă ai trăi o dragoste imposibilă?
Tuba: O dragoste nu poate fi imposibilă decât atunci când persoanele implicate îşi impun acest lucru.

Reporter : Cine crezi că se va regăsi în acest serial?
Tuba: Cred că se vor regăsi femeile care sunt prinse între dragoste şi mândrie şi care înainte de a lua o decizie ar trebui să se mai gândească o dată. Pentru că odată pierdute, mă refer la dragoste şi mândrie, sunt greu de recuperat.

Reporter: Toate proiectele în care ai jucat până acum s-au bazat pe o poveste de dragoste. Crezi că în viitor acesta poate fi un dezavantaj pentru tine?
Tuba: Nu cred că sunt asociată cu niciun personaj interpretat. Imediat ce se termină proiectul se termină şi personajul şi reuşesc de fiecare dată să dau naştere unui nou personaj.

Pe Tuba Buyukustun o puteţi urmări în fiecare vineri interpretând rolul Asi, în serialul “Asi. Împotriva destinului”.

http://www.kanald.ro/Seriale/asi/stiri/Hatice-Tuba-Buyukustun-Interviu/ 

Niciun comentariu: