HTTP/:;Irinamateias.ro

08.12.2010

Un predicator-cel mai mare-Moise Lucaci

Ieri-seara, la biserica pe care o frecventez, a fost invitat pastorul Moise Lucaci, cel mai mare si cel mai ascultat predicator, in zona noastra-dupa parerea mea si a multora.
Am gasit o parere despre el, in linkul de mai jos.
http://parerile.blogspot.com/2009/02/crainicii-imparatiei-moise-lucaci.html


Predica pe care a sustinut-o la Evanghelizare a fost alta, dar eu postez predica de mai jos, pentru a ne face o parere despre harul cu care vesteste Cuvantul lui Dumnezeu.. A vorbit mai mult de o ora, dar mi-as fi dorit sa nu se mai termine predica, ca de fiecare data când l-am ascultat. Ce să fac? De mică mi-au plăcut doar predicile în care cel care vesteşte Cuvântul are ceva de spus, care mă motivează, care-mi transmit o stare de spirit deosebită. Am specificat că aprecierile de care se bucură acest vestitor al Evangheliei nu sunt doar vorbe în vânt, ci oamenii trăiesc fiecare cuvânt, expresie, deoarece el îl vesteşte pe Dumnezeu şi pe Fiul Său, Domnul Isus.

Editare:Chiar după moartea acestui om minunat, încă se mai loveşte în el. Poate, când a trăit, a simţit o amărăciune, acum, sunt sigură, totul îi este indiferent...

12 comentarii:

Mihai spunea...

Probabil ca desfiintarea celui de-al doiea post de VP al Cultului Penticostal si ne-alegerea lui Moise Lucaci in nicio functie din leadershipul Cultului Penticostal la congresul din 9 Nov. 2010 de la Bistrita, l-a eliberat pe evanghelistul Moise Lucaci din Orastie de presiunile si compromisurile birocratiei cultice ce l-au coplesit in ultimii 4 ani. Totusi, in calitatea sa de VP si Sef al Departamentului Tineret al Cultului Penticostal fr. Moise Lucaci a dat dovada de rigiditate si spirit autoritar, alaturi de secretarrul general Romu Mocan.

evanghelic troll spunea...

ventilatorul din colţ face toţi banii :))cât despre predicator... never heard of him

kis spunea...

cel mai mare?? peste 2m si ceva??
sorry glumeam!

disa spunea...

@Mihai, dupa cum stii, este bolnav, de cativa ani, dar m-a surprins taria lui sufleteasca si increderea in "vindecarile divine".

disa spunea...

@evanghelic troll, sunt sigura ca ti-ar placea sa-l asculti.

disa spunea...

@kis, da, are o statura impunatoare...

Anonim spunea...

Fratilor, si surorile fratele moise lucaci este cu adevarat, dar cu adevarat un om a lui Dumnezeu, nimeni nu predica ca el, nimeniiii, nici mitoi, nicii gog, la ei auzi numai politica... Deci nu se mai poate sa fie ca el si nici nu am auzit!!!!! Al doileaa fiind tipei, dar moise lucaci este ff serios, si la predica si in viata lui. Domnul Isus sa-i binecuvinteze familiaaaaaaa Amen. Si pe comentatori Domnul Isus sa va binecuvinteze Amen. Ascultti pe fr moise lucaci predicile lui, pline de har si de Dumnezeu

disa spunea...

Ai dreptate! E cel mai mare si asa va ramane.
Nimeni nu-i ca el, doar Ivan Vicovan mi-a mai captat interesul, la fel ca el.
Nu te plictisesti, te motiveaza, e plin de har.

Anonim spunea...

Un mare predicator dar un Mic pastor, un om fara viziune...fratilor acest om a blocat accesul catre slujire multor tineri cu potential in Biserica pe care o conduce! Un om intelept stie sa promoveze adevarati lideri duhovnicesti, eu stiu ca Moise a lasat un Iosua dupa el, Domnul a lasat 12 ucenici, Pavel a lasat un Timotei un Tit, dar la Orastie e vreun om capabil sa conduca lucrarea bisericii? Nu!!! De ce?

Ionel spunea...

Imi pare rau pt tine frate Anonim...vorbesti ca si un om neintelept...

pământean spunea...

Bună ziua!
De comis greşeli cu duiumul ... mulţi suntem performanţi! De lăudat calităţile sau virtuţile cuiva, mulţi suntem codaşi! Eu sunt creştin ortodox şi încă nu am scăpat de bârna din ochii mei, ceea ce mă face să NU iau în seamă ... micile "gunoaie" ale altora!
Vă doresc Sărbători Fericite! (... şi să fim mai îngăduitori unii cu alţii)
Cornelius, :)

Anonim spunea...

MOISE LUCA A FOST CEL MAI MARE EVANGHELIST DIN ROMINIA,DAR LUCRAREA LUI DE EVANGHELIST PE ACEST PAMINT SA INCHEIAT.EU CRED CA DACA DOMNUL MAI AVEA NEVOIE DE EL IL MAI TINEA IN VIATA SI O SA VA DAU UN EXEMPLU IOAN BOTEZATORUL SI MEDITATI TOTI CARE JUDECATI SI FACETI GLUME PROASTE DOMNUL SA NU VA TINA IN SEAMA CUVINTELE SI SFATURILE.