HTTP/:;Irinamateias.ro

12.12.2010

Pastorul Chris-vindecari

Cum sunt interesata de orice depaseste normalul,voi urmari aceste miracole ce au loc in Africa, prin intermediul acestui om .


Vindecari?! Miracole?!
Eu cred ca se pot intampla.

23 de comentarii:

kis spunea...

miracole???
un show ieftin!

disa spunea...

ei, vom vedea...

Anonim spunea...

Te rog mult sa cauti pe youtube: "Dezvaluiri Chris" ai sa vezi acolo dc e un profet mincinos, inselator care duce lumea intro directie total gresita... Te rog sa vizionezi, apoi o sa`ti schimbi total parerea despre lucrarea lui.
Pe mine m-au marcat marturiile despre el.

GbY All

disa spunea...

multumesc de atentionare.
O zi buna!

Anonim spunea...

Tari dezvaluirile alea.. Cred ca alea ar trebui promovate si nu show-ul acesta mincinos.

Domnu sa va lumineze.

silv3r spunea...

Disa ce parere ai despre Chris, acum cand au aparut tot felul de dovezi ca este un fals si un mincinos? ;))

disa spunea...

@anonim, am ascultat "dezvaluirile", m-am consultat cu anumite persoane pe care le consider demne de incredere si sincere, dar nu-mi dezvalui opinia mea.
Oricum, in aprilie, voi merge la o intanire, cu persoane care-l sustin pe pastorul Chris, si, atunci, ma voi convinge " pe viu" daca e ceva palpabil in aceste invataturi.

disa spunea...

@silv3r, ce-am scris in comentariu anterior, e un raspuns si pentru tine...

silv3r spunea...

Disa, eu in locul tau nu as merge la astfel de intalnire.. :| risti prea mult daca vei merge.. in inima ta cred ca stii "clear as a crystal" ca astfel de show`uri au conotatii demonice.. Risti sa fi inselata, risti sa`ti pierzi adevarata credinta in Dumnezeu si sa ti`o pui in oameni.

Daca tu crezi ca ceea ce fac acesti oameni e in conformitate cu Biblia 100% at eu ma indoiesc...Aceste invataturi a lui Chris nu sunt bune pt suflet, sunt bune pt fire..

Si eu am un prieten care e deschis catre ideile lui Chris si ma doare inima ca cei din sanul bisericii sa fie inselati.. dar asta e pt ca nu sunt ancorati in Cuvant.

Cred ca esti in cumpana de nu poti spune ce parere ai..Sunt sigur ca nu esti acum 100% deacord cu ceea ce face Chris..de aceea vrei sa mergi sa simti "ceva" in prezenta lui si apoi sa te amagesti ca Domnul chiar lucreaza prin el.

Daca gresesc, corecteaza`ma.

disa spunea...

silv3r@ stii ca se spune sa cercetam toate lucrurile si sa luam ce-i bun.
Tocmai de aceea o sa ma duc, ca sa ma conving de ceea ce-s indoielnica.
Am de rezolvat doua probleme care cer rugaciuni puternice si partasie cu ceilalti credinciosi. O sa te tin la curent dupa ce vin de acolo.

silv3r spunea...

ok Disa sa ne tii la curent..dar mai stiu ca este scris: SA NE FERIM DE TOT CE NI SE PARE RAU.. (uite dc e mai bn sa nu mergi..citeste si 1Tim.4:1)


p.s: Din ce cult face biserica la care mergi? :) daca nu e indiscreta intrebarea mea..

disa spunea...

Biserica penticostala.

daria spunea...

Pocainta nu sta in cazutul pe spate.. daca pastorul acela face din astea, asta nu inseamna ca e si pocait cu adevarat.

Daria

disa spunea...

Daria, acelasi lucru mi l-a semnalat si o persoana, careia i-am cerut parerea, dupa vizionarea materialului.

silv3r spunea...

Asa e Disa cum zice Daria.. si nicaieri nu vezi in Biblie astfel de show`uri ;) de aceea te poti expune la niste chestii ft grele..sa simti altcv decat pe Domnul si sa crezi ca pe El l`ai simtit..
De aceea vegheaza...in Biblie scrie ca iti este interzis si sa te rogi cu cel rau.. (cu cei insufletiti de akte duhuri).

GBy :)

disa spunea...

@silv3r , atunci cum se face ca persoane foarte cunoscute, din lumea evanghelica, s-au dus acolo, la scolile lui de vindecare?

silv3r spunea...

Tocmai asta e secretul..Daca Cel Rau s`a atins pana si de cei alesi (alesi nu doar pt mantuire..ci si de cei alesi sa n`e conduca, care au o statura..) apai de noi restul ar da cu noi la pamant in 2 secunde..si nu ti`ai da seama....

Gandeste`te ca asta m`a durut cel mai tare.. sa vad pastori bapt si penti asa de entuasmati venind de acolo, inselati cu Biblia in fata..
Si cand au fost intrebati dc accepta cv nebliblic..au zis: "Lasa..ca doar am simtit prezenta Domnului..ce mai conteaza daca nu e chiar 100% dupa Cuvant... "

Iti zic..nu am si nu ai taria sa fi acolo si sa rezisti..
Crede`ma..si Cel Rau are putere daca iti deschizi inima spre el.. Nu fa asta...

silv3r spunea...

Este SCRIS:

Marcu 13
5: "Bagati de seama sa nu va insele cineva.
6. Fiindca vor veni multi in Numele Meu si vor zice: "Eu sunt Hristosul!" Si vor insela pe multi.

21. Daca va va zice cineva atunci: "Iata, Hristosul este aici" (Chris e diminutivul de la Hristos)
sau: "Iata-L acolo", sa nu-l credeti.
22. Caci se vor scula hristosi mincinosi si proroci mincinosi. Ei vor face semne si minuni, CA SA INSELE chir si PE CEI ALESI.

(exact versetele astea se intampla in timpurile astea ce le traim)


Disa..cred ca aici ti`am raspuns cel mai clar la intrebarea ta.


Inca odata..daca gresesc corecteaza`ma...



Multa pace,
silv3r

Anonim spunea...

Vindecari?? Miracole?? Si eu cred ca se intampla. Si la crestini si la crestinii falsi. ;)

Anonim spunea...

Fapt.Ap. 8:9-13

Anonim spunea...

Lumina o primeşti doar de la Dumnezeu.Ucenici se cunosc după dragostea care va fi întâlnită între voi.Dacă nu cunoşti dragostea adevărata în mintea ta este o confuzie totală.
Ştiţi ce inseamnă?
1. CREDINŢA
2. NADEJDEA
3. DRAGOSTEA
Acestea sunt esenta creştinismului,dar dacă cineva nu cunaşte acestea trei lucruri care sunt cele mai esenţiale nu întelegi mare lucru pentru că însuşi ISUS DOMNUL ARE IN CARACTERUL LUI ACESTE INSUŞIRI.
Aceste insuiri Dumnezeieşt le fixează dumneyeu in inima credincioşilor prin Duhul Său Sfânt, întelegi adevărul şi nu mai ai nici o teamă. Frica (teama) vine din necunoaştere,"Veţi cunoaşte adevărul şi adevărul vâ va face slobozi"
Dacă doreşte cineva să inteleaga lucrarea lui Dunmezeu trebuie să înţeleagă caracterul Lui. Cautaţi cele tri elemente numerotate mai sus şi veţi întelege mai multe Despre Duhul Lui Dmnezeu .HARUD DOMNULUI ISUS HRISTOS SĂ FIE CU VOI! AMIN.

Anonim spunea...

CUM PUTETI SA LUPTATI IMPOTI\V
A SLUJITORILOR DOMNULUI?CINE ESTI SA JUDECI PE ROBUL LUI DUMNEZEU/DUPA ROADE SE CUNOASTE POMUL A ZIS DOMNU NOSTRU ISUS CRISTOS.SAU TE CREZI JUDECATORUL FRATILOR NOSTRI SI ROBII LUI DUMNEZEU FARA SA FII JUDECAT PENTRU ACEASTA?TE INSELI DOMNUL ISUS A ZIS CA TOTI VOR FI JUDECATI PENTRU ORICE CUVINT NEFOLOSITOR.DAR TU AI AJUNS SA EI LOCUL SI PINEA DIAVOLULUI DE CLEVETITOR SI TE FALESTI CA POTI JUDECA PE ROBII DOMNLUI.DIAVOLU CU TINE POATE SA PLECE IN CONCEDIU SAU SA STEA IN POST PENTRU CAI FACI LUCRU IN LOCUL LUI.APOCALIPSA12V10,11 ORICE LIMBA CARE SE RIDICA IMPOTRIVA ROBILOR DOMNULUI LE CONDAMN CA FIIND VINOVETE SI ORICE ARMA CAREI IMPOTRIVA ROBILOR DOMNULUI VA CADEA PT CA MINTUIREA VINE DE LA DOMNU ZICE DOMNU SAVAOT AMIN ISAIA54V17 INVATA 1 COR 13 CERE DRAGOSTE SI FA SI TU CEVA PT DOMNU SI NO SA AI TIMP DE CLEVETIT SI JUDECAT AMIB

Anonim spunea...

Bla bla bla. As avea o intrebare. Trebuie sa mergi in Africa de Sud? numai acolo lucreaza Domnul? De cand s-a rupt perdeaua dinauntru templului avem intrare libera la Tatal prin Fiul sau,si nu prin alti "sfinti".Cea mai mare prostie sa mearga acolo zeci de mii de oameni (si multi foarte bolnavi)inloc sa vina smecherul asta sa dea doua ture prin fiecare tara sa faca treaba.Nu va inselati dupa 2000 de ani rasuna si azi vocea Mantuitorului nostru drag si scump: VENITI LA MINE TOTI CEI TRUDITI SI INPOVARATI.Sunt satul de scenarii bine puse la punct si organizate pt momentul show-ului.Sunt satul si de oameni care spun -nu judecati- pina la urma putem merge la extrema si sa nu mai jdecam cu mintea. Nu va inselati! pacatul este pacat ,falsul este fals,si minciuna este minciuna oriunde pe glob. Nu ma pacaliti cu un om care traieste in lux si opulenta care are proprietati comparable cu un rege, ca ar fi un umil slujitor plin de mila si dragoste pentu cei care cheltuiesc ultimii lor banuti sau se inprumuta pentru a supravietui. Biblic ar fi cam asa :Marturisiti-va unii altora pacatele si rugati-va unii pentru altii, ca sa fiti vindecati. Mare putere are rugaciunea fierbinte a celui neprihanit. (Iac.5:16) Varianta Africa este 2000-5000 eur si dupa 30 de zile vine un smecher intr-un show cu mare public filmat numai de oamenii lui si sufla pe tine sa cazi pe spate (total nebiblic nici timpul nici banii nici showul nici suflatul).Sa aiba Domnul mila de Romania ca ne-am departat de El si cautam variante la mincinosi.