HTTP/:;Irinamateias.ro

04.05.2010

Tradare in familie-film turcesc

De curand, s-a terminat, pe KanalD, filmul Un nou destin.
Cum, mai nou, filmele turcesti sunt preferatele mele, urmaresc noul film, Tradare in familie.
Iata ce-am gasit despre primul episod:

Povestea serialului are in centrul atentiei familia Celebi, lider in industria textila dar si una dintre cele mai bogate din orasul Bursa, Turcia.
Galip (Yavuz Bingol), patronul firmei si Hanzade Celebi, sotia sa, au un fiu in varsta de 10 ani, pe nume Omer care sufera de astm bronsic. Ei isi iubesc enorm copilul si fac tot ce le sta in putere ca micutul sa nu duca lipsa de nimic si sa beneficieze de cel mai bun tratament.
Este o zi minunata de primavara, iar familia Celebi aniverseaza ziua de nastere a fiului lor si totul pare a fi desprins dintr-o carte cu povesti. Toata lumea este acolo, Omer primeste atentia tuturor si este foarte fericit.
Viata familiei este netulburata pana in momentul in care apare Candan, o tanara care sustine ca este insarcinata cu fratele lui Galip, Akin.
Candan merge la un ziar renumit din Bursa si le propune o stire in acest sens, in ideea de a se razbuna pe Akin si familia Celebi care, considera ea, au batjocorit-o.
Galip nu sta deoparte si sare in ajutorul fratelui, incercand sa rezolve aceasta problema pe cale amiabila cu Candan, pentru a evita un scandal care le-ar afecta imaginea si linistea familiei.
Cei trei, Galip, Akin si Candan, merg la un spital in Istanbul pentru a face testul de paternitate al copilului pe care Candan sustine ca il are in urma relatiei pasagere cu Akin. Dintr-o greseala a doctorului de la clinica, care era si doctorul familei Celebi, Galip afla ca sufera de o boala si nu poate avea copii.
In momentul acela Galip isi da seama ca a fost tradat de sotia sa, ca Omer nu este fiul sau si cauta sa afle adevarul.

monteur: Onur Kocak
producator: Hayri Aslan
operator: Murat Ceylan
compozitor: Tamer Ciray
scenarist: Ertan Kurtulan
actor: Yavuz Bingol, Basak Koklukava, Mustafa Alabora, Billur Al, Kamil Atliman
regizor: Murat Saracoglu, Mesude Erarslan
Sursa:Tradare-in-familie

Asa arata actorii:

Episoade traduse:http://www.youtube.com/watch?v=qucic3Rds8U




2 comentarii:

Anonim spunea...

imi place filmul foarte mult.........

disa spunea...

Da, chiar te tine cu sufletul la gura. Ai ce invata din film.